tisdag 15 maj 2018

Hirsimökki paketti

Rakennemma mökkejä ja muita hirsirakennuksia yhteiskumppaneidemme mallistoista. Hirsimökit ja hirsirakennukset avaimet käteen periaatteella. Tiimatalojen valikoimasta löydät hullun halvat 2-laatuiset hirsikehikot erittäin edullisesti. Tarjoukset löydät kun vierität sivua alaspäin. Kaupankäynti kanssamme on helppo asia.


Olkaa ystävällinen ja maksakaa valitsemanne.

Nettihirsi tarjoaa upean malliston suomalaisia hirsirakennuksia. Löydä itsellesi laadukkaat ulkosaunat, lomamökit ja pihavarastot. Onko unelmasi oma hirsimökki vesistön äärellä? Salvos rakentaa hirsimökit pitkällä kokemuksella ja hirsirakentamisen perinteitä kunnioittaen. Kontiolta löydät modernit ja perinteiset hirsitalot ja hirsihuvilat.


Toteuta unelmasi hirsitalosta tai hirsihuvilasta täysin omalla tyylilläsi. Muuttovalmiissa hirsikodeissamme on painumaton hirsi vakiona. Tervetuloa tutkitusti tyytyväisimpien hirsitalon rakentajien joukkoon!


Terveelliset hirsimökit ja hirsihuvilat rakennetaan laadukkaasta hirrestä.

Tutustu Hongan mökkipaketteihin ja suunnittele yksilöllinen unelmiesi hirsimökki. Piispanristin Saha myy halvat hirsimökit tarpeesi mukaan – hirsimökki avaimet käteen periaatteella tai itse pystytettävä paketti edulliseen hintaan. Lähes jokaisen hirsimökki - ja huvilamallistomme saat halutessasi myös ympärivuotiseen käyttöön suunnitellulla rakenteella ns. Hossa on mukavan kompakti hirsimökki , jossa sopivasti tilaa pienelle perheelle. Makuuhuoneen lisäksi mökin parvella on yöpymistilaa - hengelle.


Osta hyvälaatuinen ja edullinen valmismökki, kesämökki paketti tai hirsimökki paketti Vierasmaja Oy: lta. Kastelli-huvilat ja -saunat istuvat suomalaiseen järvimaisemaan. Nykyaikainen hirsimökki täyttää unelmasi laadukkaasta vapaa-ajan asumisesta. Valitse yksilölliset toiveesi täyttävä hirsimökki , saunamökki tai hirsisauna.


Tilaa Salvoksen uusi ideakirja veloituksetta! Ideakirja pitää sisällään Salvoksen kattavan hirsimökki , saunamökki, hirsiaitta ja hirsisauna -ideamalliston. Olemme Hankasalmen asemalla toimiva laadukkaita hirsirakennuksia valmistava perheyritys.


Toimintamme perustuu läheiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa suunnittelu. TOIMITUSSISÄLTÖ Hirsimökki 96. Tutustu laajaan hirsitalo- ja huvilamallistoomme, josta löytyy myös suuri valikoima saunoja ja aittoja. Räätälöimme mallin yksilölliseksi toiveidesi mukaan!


Käsityönä valmistettu hirsitalo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg