onsdag 2 maj 2018

Matthuset lund

Besök Sveriges största mattkedja med butiker eller köp online! Välkommen till Malmö och Lunds största matt- och golvbutik. Med många års erfarenhet har vi skaffat oss både ett stort kunnande och ett enastående sortiment.


Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 1miljoner.


Hos oss hittar du allt från stora soffgrupper till badrumsmattor! Lundamattor är medlem i Matt-Tema (Sveriges största mattkedja). Här får du tillgång till Lund och Malmö regionens bredaste sortiment av mattor. MATTHUSET I MALMÖ AB, JÄGERSRO, MALMÖ, AGNESFRIDSV. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Lund and beyond.


Mattan gör stor skillnad för ett rum. Matthuset in Lund , reviews by real people. Den är skön att gå på och skyddar från dragiga golv men hjälper också till att sätta känslan för ett rum.


Kemtvätt är placerad på Norra fäladen i Lund. Kulturen i Lund är vårt största besöksmål, och där visas ett tjugotal utställningar, både. Klicka för att se andra data om denna sida. Köp din mattor i Sveriges största varuhus för mattor och golv.


Personlig service och pressade priser. Humanistiska och teologiska studentkåren (HTS) är kåren för dig som studerar vid Humanistiska och teologiska fakulteterna vid Lunds universitet. Vi har över butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade.


Färghuset i Lund är färgbutiken för alla. Målare, byggare och hemmafixare. Vi hjälper alla med färg och tapeter. Vardagar : - Lördag.


Folkbiblioteken i Lund har därför uppdaterat sin personuppgiftspolicy. Använd ditt bibliotekskortsnummer (eller personnummer). Gunnesbo återvinningscentral i Lund.


Här kan du lämna sorterat grovavfall, farligt avfall och elektronik från ditt hushåll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg