onsdag 16 maj 2018

Trävaror varberg

Bolaget skall bedriva export och importhandel med trävaror och byggmaterial, vidareförädling av trävaror , uthyrning av utrustning för industriändamål. I fyra stora magasin har vi allt byggmaterial. Tomten delar vi med vårt hyvleri. Gustavssons Byggmaterial AB. Kom till vårt kompletta byggvaruhus när.


På Byggmax hittar du allt du behöver till ditt byggprojekt – till riktigt låga priser. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar. Trävaror är viktiga byggkomponenter i våra hus och de trävaror vi säljer på Woody produceras också i Sverige. Woody Bygghandel fortsätter sin offensiva expansion i Sverige och har nu tecknat ett avtal med Scanti Byggmaterialhandel, som är en gemensamägd skånsk byggkedja. Skog blir till trävaror , hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi.


Enköping, Uppsala län Xl bygg Fjärås. Vårt geografiska läge ger. Varberg Skene Borås Kungsbacka. Virke från våra egna sågverk. Våra fyra sågverk producerar ett brett sortiment av trävaror för både den svenska marknaden och ett flertal exportmarknader.


Vi hjälper dig att hitta till rätt affär. Detta är resultatet av våra nära kontakter med ledande. Det säger Hallands Hamnars vd Björn Alvengrip. Vi förädlar också skog till pappersmassa och trävaror i våra massabruk och sågverk. På respektive hemsida finns produktbeskrivningar och bilder på trävaror.


Trä är ”den gröna tråden” i verksamheten och här blir skog till trävaror , hus,. Här blir skog till trävaror , hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Board skiva för skydd och täckning samt emballage i mer krävande miljö. Hamnens kunder har gjort stora. Impregnerad med organisk olja och därefter härdats i hög temperatur, vilket gör den.


Mera kontaktinfo Göm kontaktinfo. Fördelningen i styrelsen är 100. Optimera är en bygghandel inriktad mot proffs med ett femtiotal byggvaruhus landet över.


Vi är en personlig, kunnig och pålitlig leverantör av byggvaror och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg