torsdag 17 maj 2018

Strike wire

Första hösttävlingen Igår var jag och min kompis Dennis med på Gävle Fiskeredskaps klassiska Höstgäddan! Det är en rätt svår tävling. Den är framförallt känd som tålig och sin jämna kvalité. Micro-fibre-linan är rund och mycket st.


Jämför priser och läs recensioner på Fiske. Vi har snabba leveranser, engagerad personal och Sveriges största utbud inom sportfiske. CWC har ett brett utbud av flätade fiskelinor som matchar dina krav och håller hög kvalitet.


I strike Wire serien hittar du enkelt just den lina du behöver. Och så undrar jag villken färg på linan jag ska ha? Den är spunnen av så många som sexton fibrer och är därför otroligt slät, mjuk och rund. Linan har en Hi-Vis rosa färg för bästa kontroll vid ditt vertikalfiske speciellt vid dimma samt gryning och. Ngn av er som har erfarenhet av fiske med denna lina?


Funderar på att spola på 0. Linan har st sammanflätade fibrer med samma genomgående coating som Extreme. Mycket stark och hållbar lina med lite flex. Din sportfiskebutik på nätet!


Vi garanterar bra pris, personlig service och snabb leverans. En flätlina som består av flätade trådar med mycket hög brottstyrka och extremt rund profil. Fri frakt på allt och snabba leveranser! Predator Xbestår av hela sammanflätade trådar.


Tystare, smidigare och snabbare! Detta ger en rundare linprofil. Pred8or Xbestår av hela sammanflätade trådar.


Stort sortiment av sportfiskeprylar, fiskeutrustning båttillbehör från kända varumärken. Perfekt att använda som tafsmaterial till olika typer av predatorfiske. Strike Wire Fluorocarbon är supersmidigt och väldigt slitstarkt.


Mjuk och fin som gör att du kan använda den både som tafs och som huvudlina. Stark, rund linprofil, slitstark coating och extrem följsamhet. Låga priser Fri Frakt Snabba leveranser Nöjda kunder.


Jag och min vapendragare Micke möttes upp efter arbetet och åkte mot Arlandastad och Eurostop där HuntyardBerras öppnar nytt med Jens Ekhamn i spetsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg