fredag 4 maj 2018

Magnetkontakt no

Magnetkontakter med skruvanslutning. Anslutningar för både NC (öppnande) och NO (slutande). Aktiveringsavstånd: mm. Maxbelastning: V (DC), A. Lågprofilsmagnetkontakt för infälld.


MC 4är en magnetkontakt för utanpåliggande montage med NC funktion i. Bruten eller sluten krets vid magnetpåverkan. MC 4är en magnetkontakt för utanpåliggande montage med NC. Kontakten har sabotageskydd. Med ingång för ytterligare trådade sensorer. Perfekt för montering i påbyggnationer, husbilar och lastbilar där höga krav ställs på funktion och design.


Kapslad magnetkontakt för montering i bilar, båtar, husbilar och husvagnar. Kan användas som magnetkontakt eller som universalsändare för extern detektor. Ingång för extern detektor kan programmeras som NC eller NO. Rund magnetkontakt med tillhörande magnet. Har en kund som har köpt ett larm ifrån homealarm.


Detta larm ska enligt säljaren kunna funka ihop med de 6st magnetkontakter som kunden redan har monterat. Har hemstuderat grunderna i larmteknik. Lite hur konceptet med NC och NO fungerar osv. Trådlös magnetkontakt som även kan användas som universalsändare då den har en extra ingång för extern trådbunden givare.


Utanpåliggande magnetkontakt med växlande kontakt och skruvanslutning. Batteriet er tilpasset magnetkontakten. Pakken inneholder stk batteri av typen Lithium-Ion CR123. For at Sector Alarm skal kunne garantere funksjonaliteten p. Tilpasset Hitch-alarmanlegg og alarmer vil bli. En magnetkontakt (MK) er en elektronisk signalgiver som i hovedsak brukes til å indikere mekanisk plassering.


En vanlig magnetkontakt er en passiv komponent som gir. Utrustad med temperatursensor och ingång för trådbunden detektor NO eller NC. Sabotageskyddad med tamperkontakt. Produkten har blivit tillagd i varukorgen. Den vi registrere når dør eller vindu åpnes.


Det er mulig å speilvende funkjon slik at den. Följ vår Quick Guide längre ner på denna sida för att snabbt och enkelt få igång ditt NookBox hemlarm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg