onsdag 2 maj 2018

Egna spröjs

VIDEO: Med lösa spröjs kan du enkelt få ett fönster att matcha exempelvis en spröjsad terrassdörr. Fönstret ligger på ett arbetsbord och här mäts ramens. Att sätta spröjs är ett enkelt och billigt sätt att göra fönstren finare. Och om man själv gör dem kan man få det precis som man önskar.


Tänkte pröva på att göra egna spröjs till huset så att det stämmer mer in på husets ålder. Måste det vara svarvat trä eller går det. Har ett par fönster på andra våning som var i princip nya som vi inte bytte ut nu när vi installerade nya fönster i huset.


Har blivit fullständigt mailbombad med frågor om hur vi tillverkar egna spröjs så här kommer ett litet extrainlägg om det. Till huset behövde vi sammanlagt stycken. Du kan dessutom få dina spröjs i valfri färg.


Vill du öka värdet på ditt hus? Med lösa spröjs till dina fönster skapar du själv på nolltid ett hus med karaktär och en härligt ombonad känsla. Alltid bra priser på Lösa Spröjs hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Här är en nymålad ytterdörr.


När den var ny för många år sedan hade den utanpåliggande, löstagbara spröjs med snäppfästen. Egna produkter: fönster spröjs , krysspröjs, specialspröjs. Har ni gamla träspröjs som måste skrapas och målas vartannat år? Med spröjs på dina fönster ger du ditt hem ett ombonat, trivsamt och välkomnande intryck – både utifrån och inifrån.


Film som visar skillnaden mellan utanpåliggande spröjs och äkta kittad spröjs Äkta kittad spröjs är glasdelande vilket innebär att spröjsen ligger innanför. Vissa väljer att ha samma spröjs på alla fönster i huset medan andra hellre har lite olika spröjs på olika fönster. Det är bara din egen fantasi som sätter.


Vi tillverkar spröjs i plast enligt kundens önskemål antingen vanliga. Jag läste på någon sida, kommer tyvärr inte ihåg vilken, om nån som köpt självhäftande kabelrör på Biltema och använt som fusk- spröjs. Dörrar, designa din egna dörr hos Kronfönster.


Vitt är standar men du kan få din vikdörr i alla färger, med eller utan spröjs , med olika glas med mera. Spröjs finns i många stilar och är snyggt både till gamla och nya hus. Vi visar två mycket billiga lösningar som håller tills det en gång ändå.


Att byta ut de stora fönstren med isolerglas mot spröjsade fönster blir mycket dyrt. Två rundformade penslar varav en med fin spets för spröjs och detaljer. Uppladdat material är alltid ett uttryck för användarens egna åsikter.


På baksida av detta vita pvc spröjs sitter en självhäftande tejp som tål alla typer av väder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg