torsdag 10 maj 2018

Silikonsula

Ge dina fötter en extra stötdämpning med hjälp av silikonsulor. Perfekt för dig som vill dansa hela natten lång utan krämpor. Köp par för endast 3sek!


Enkla silikonsulor för inlägg i skor. Silikonet har stötdämpande egenskaper och fördelar trycket jämt över fotsulan. Säljs parvis och kan klippas till i viss. Tillverkad av två olika nivåer av silikon, en mjuk och en fast.


Den blå ytan är extra mjuk och ger bra stöd för hälen och mellanfoten. För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Lagerstatus Lagervara Info. DUGA gelesulor kombinerar en modern gelteknik med en snygg design.


Sulorna är gjorda för att bl. Hälskydd i Silikon 6-pack TRANSPARENT. Hovlagning och Hovvårdsprodukter till din häst. Vi säljer alla typer av hovvårdsprodukter till bra priser. Anatomiska skosulor, fotbäddar och skoinlägg för alla typer av skor som ger stöd till dina fötter samt kan lindra diverse fotproblem.


Batteri 2-pack LR- V. Silikonsula par häl gelesula hälkopp hälinlägg skoinlägg. Attipas är en världsnyhet inom barnskor. Den är lätt som en strumpa men mer stödjande än en mockasin. Dessa funktionella skor stödjer ergonomiskt det lilla.


Tillräcklig Försörjning,Äkta! Kan förbättra blodcirkulationen, minskar muskelvärk och. Tunn silikonsula med pelott som stimulerar blodcirkulationen. Piggar upp och ger skön avlastning för trötta fötter. Bär tofflor med silikonsula.


Tiden vi spenderar hemma är också väldigt viktig. Vi måste ta hand om oss själva, var vi än är. Dessa unika, halkfria skor med silikonsula stödjer ergonomiskt barnets första steg och därefter. Mabs Gelsula med pelott finns i en storlek och.


Dessa halkfria skor med silikonsula stödjer ergonomiskt barnets fötter och är perfekta för de första steg och därefter. Barnens säkerhet i vattnet är viktig. Hos Smartsunwear är vi glada att kunna presentera simtränaren från Fred´s Swim Academy - ett roligt och säkert sätt att.


Hydro Bootie är den perfekta strumpan för simning i kallt vatten. Split toe design vilket gör att foten inte. Ab Farming säljer produkter för Hovslagaren till återförsäljare i hela Sverige.


Vi lagerför ett heltäckande sortiment av Kerckhaert rid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg