onsdag 10 december 2014

Trappritning

Beräkning av rak trappa med vangstycken. Trappritning ar i skala 1:eller DXF filer. Trappteknik hjälper dig att förverkliga din drömtrappa. När du bestämt trapptyp, titta på Perspektiv eller 3D-vy, skriv ut Byggritningar och klicka.


Om du följer vår sammanställning får du alla viktiga mått som krävs för en optimal trapplösning.

Hos TrappTeknik kan du köpa inomhus-trappor och spiraltrappor av bästa kvalitet i olika träslag efter din personliga smak! Vill du bygga eller köpa ny trappa? Vi guidar dig - från idé till färdig installation! Byggoteknik är ett teknik- och kunskapsföretag som utvecklar och säljer system för besöksräkning.


Kunskapsbanken på byggoteknik. Jag ska platsbygga en U-trappa, men är nybörjare på trappritning ar. Genom att använda en gammal formel har många byggare fått bra förhållande mellan djup och höjd på sin trappa.

Du kan gott bygga egna trappor i bostaden. Men du måste vara noggrann, särskilt med mätningen. Vi ger råd och instruktioner för hur du bygger trappor.


Tabellen nedan visar dig hur mycket plats trappan kräver. Måtten är baserade på följande förutsättningar, stegbredd på minst 2mm i gånglinje som. Klockrike CAD-ritningar levererar kompletta ritningar till alla typer av trappor, räcken, spaljéer mm. Ritningar förtydligas genom att användning av olika typer av linjer för olika saker.


Linjer på ritningarPå ritningar förekommer en flera typer av streck och linjer. Denna pin hittades av Hans Andersson. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Våra inomhustrappor finns i fyra olika standardserier som kan varieras för att passa ditt hem.


Vi hjälper dig med förslag på montering och modeller i 3D. Vi ritar och bygger upp trappor i avancerade 3D-program. Behöver du hjälp med en trappritning och råd för val av trappräcke inomhus eller vilka möjligheter du har att renovera trappa kontaktar du självklart oss.


Fyll i blanketten ”Måttuppgifter trappa” och mejla eller faxa den till oss.

Du erhåller därefter en planritning i A4-format samt. En planritning är ett fågelperspektiv av varje våning i en byggnad som göras sammandrag som om det finns inga tak och endast några grundläggande. Sveriges enda gör det själv-magasin.


Ett viktigt steg i tillverkningen är att skapa en ritning från tagna mått eller från en skiss. Dels i ett cad-program skapat enda. Detta gör vi i cad-program.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg