onsdag 24 december 2014

Plastiskt trä ek

Spacklet liknar ek och ger en snygg och hållbar fog. Slipbart med god fyllförmåga. Välkommen till oss på Jula! Fönsterkitt är en snabbtorkande massa som är avsedd för utfyllnad av hål och sprickor i trä m. Fyller små hål och sprickor i bl. Beställ allt inom Reparationsspackel m. Plastiskt trä : Vikt: 1g.


Papperstapet: Traditionell tapet där du limmar på tapeten,. Beskrivning Trälagningsmassa woodfiller casco ek ml. För fyllning av sprickor och hål i trä. Färghandelskompaniet ingår i den världsomspännande Akzo Nobel-koncernen.


Utförande: TRÄ EK Utförande – Hjälp. Vår affärsidé är att vara en pålitlig samarbetpartner inom området färg, vägg. Steg-för-steg instruktioner. Slipa bort gammal färg, skär bort eventuellt ruttet trä och se till att ytan är torr.


Vi har ett brett sortiment av plastiskt trä , finspackel, träspackel och snickerispackel. Kan ju testa plastiskt trä i ek färg. Används plastiskt trä som blir hårdare än trä. För utfyllnad av hål och sprickor. Fäster på trä , sten, metall och liknande material.


Artikelnr EAN Färg Vikt (g) Antal per förp. Ytorna ska vara rena och torra. Fyll i ojämnheter med spackelspade.


Lösningsmedelsbaserad lagningsmassa åt trä för fyllning och lagning av sprickor och hål. En vattenbaserad lagningsmassa för inomhusbruk för trä av ek. Efter härdning är produkten vatten- och. Lack- och övermålningsbart.


Inomhus på trä - och parkettgolv. Vattenbaserad trälagningsmassa. Kan slipas, laseras och målas. För lagning av små skador i trä.


Har lagat stora hål i vårt gamla ekgolv med plastiskt trä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg