måndag 8 december 2014

Höga lister

Vi har både enkla golvsocklar och tredelade höga golvsocklar. Om du vill sätta upp höga sockellister, ska du absolut göra dem själv. Dels för att du då får dem exakt som du vill ha dem, dels för att det blir billigare.


Söker du efter lister till ditt byggprojekt eller renovering? Vi på K-rauta erbjuder ett stort sortiment av bland annat sockel, foder, talklister, tröskellist och. Vår tillverkning består av bland annat av lister , golvlister golvsocklar, taklister, dörrfoder och fönsterfoder med.

På Byggmax hittar du lister och socklar i en rad olika trässlag och profiler. Upptäck sortimentet här nedan. Tillverkas av färskkvistig furu. Höjd upp till 1mm kan mot beställning tillverkas av kvistfri fururåvara.


Vi har en stor mängd lister och foder i lager för omgående leverans. Skånelist tillverkar furulister efter gamla modeller. Vi har lister i flera olika material och färger.


Föredrar du material som furu eller ek?

Vi har även vitlaserade och obehandlade lister. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Vi skall ha golvlister i allmogestil. Men jag skulle vilja ha ännu högre lister , lite mer gammeldags, för det tycker jag är så snyggt! Listsortimentet består av en mängd olika lister till många användningsområden.


Foder, sockel, taklist, vägglist, foglist, fönstersmyg, planhyvlat, hörnlist,. Priserna nedan avser per meter och alla lister säljs omålade. Skapa nya socklar av mdf och lister : Höga socklar. Bygg höga paneler på en helg. VIDEO: Trött på synliga sladdar?


Beskrivningen visar hur man får ihop två lister i inåtgående hörn genom att gersåga eller snedsåga den (det heter förresten inte girsåga). Inget rum är komplett utan lister. Hos oss hittar du en mängd olika listverk för just ditt projekt.


Golvlister och golvsockel finns att köpa i trä, metall och plast - både höga och låga. Du hittar även många socklar och lister med smarta lösningar,. Här ser ni listerna vi började sätta i hela huset innan vi ändrat till höga lister i vissa rum.


Vi köpte sedan till ytterligare ett foder med lite mer profil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg