onsdag 3 december 2014

Trall 22x120

Köp trallvirke på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Välkommen till Byggvarulistan. Vi på Byggvarulistan brinner för byggvaror.


Vi är entusiastiska Gör-Det-Självare som vill bringa lite ordning i utbudet av byggvaror. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser.

Den här panelen är vitmålad med en skön slät yta. Färgen täcker kvistar på ett bra. Den är hyvlad på samtliga sidor och.


Tacksam för er hjälp då det verkar vara knepigt att få tag på. Tralläkt med fyra hyvlade sidor. Två eller fyra rundade kanter. Impregnerad NTR AB för montering ovan mark.


Den bruna färgen kan bibehållas om träet behandlas med pigmenterad. Det billiga byggvaruhuset online.

Helst 8m längder, men även 2m går bra. All vår trall är impregenerad enligt NTR klass AB vilket skall användas ovan mark. Handla enkelt och smidigt med hemleverans. CC-måttet på bjälklagsreglarna bör ej överstiga. Moelven erbjuder ett brett sortiment av brun trall.


Den kan fås slät eller rillad och i standard eller premium kvalitet. Valbo Trä är AB är en trygg trävaruleverantör med hyvlerier i Edsbyn, Valbo och Åshammar. Brunimpregnerat trall blir vackert grå med. Företaget har en lång historia som ger.


Kebony är en miljövänlig och patenterad träbehandlingsprocess, trallen är behandlad med en biobaserad vätska som ger en djup och fyllig brun färg. Produkten är hyvlad på fyra sidor och har mjukt rundande kanter. Vi erbjuder ett litet men väl utvalt sortiment av byggmaterial från.


Råvaran till impregneringen kommer från erkänt bra furudistrikt i norra Sverige. Vi är kända för vår trall , vill du vara säker på att få kvalité till rätt. Xlent trall är den absolut finaste furutrallen vi kan erbjuda. Virkeskvaliteten är likvärdig med invändiga massiva furugolv och lister. Noga utvald kvalitet genom.


Här hittar du tips och information om trall. Vår trall Se vårt utbud av trall här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg