fredag 26 december 2014

Byrå med lås

Kvalitet, tillgänglighet och innovation. Slipp nycklar för gott med ett smart kodlås från Yale Doorman. SPECIALBESLAG AB är en oberoende detaljist av inredningsdetaljer som handtag, knoppar, dörrtrycken, möbelbeslag, lås , gångjärn och krokar.


Byråar som du enkelt hittar dina kläder i. En byrå som passar dig, dina kläder och ditt rum innebär att du slipper stå och rota efter dina strumpor utan framgång.

En byrå passar överallt i bostaden – i sovrummet, köket, badrummet, ja, till och med i garaget. Byrån är helt enkelt den idealiska möbeln. Köp online Spara till inköpslistan. Förvara smart med en vacker och prisvärd byrå i hög kvalitet från Trademax. Gratis hemleverans inom 4-dagar.


Ska du renovera din gamla skänk eller kanske en byrå ? Saknar ditt loppisfynd ett handtag?

Här hittar du massor av nytillverkade möbelbeslag i gammal. Har ett gammalt lås till torpet som saknar nyckel. Träffade en pensionerad låssmed som fick titta på låset och han sa att det kräver många timmar. Vet ej om jag är i rätt snack, men nu får ni kanske nåt att bita i. Den har varit min fars mormors som liten.


Gör om mycket med hjälp av lite – byt knoppar och handtag. Förnya kök och badrum med små medel. Leta ut nya knoppar eller handtag och förstärk en stil som. Framtagen originalfärg som är lätt retuscherad.


Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler? Alltid fraktfritt och snabb leverans. Hjul till skottkärror, vagnar och möbler Små och stora hjul i olika material och med olika egenskaper. Några är möbelhjul och länkhjul med snurrfunktion, andra. Färgen hade flagnat ner till träet och nu ville kunden få den ommåla gärna i en grå nyans.


Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager.

Alltså ett mycket gammalt lås , med trycket ovan låskolven. Vi vill att människor ska vilja fixa. Verkar vara något i stil med tillhållare. Har funderat på att borra upp,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg