fredag 19 december 2014

Casco fogskum

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Allt du behöver när du behöver det. Besök oss i butik eller på ClasOhlson. Nu , även lägre pris!


Ett polyuretanskum för isolering och tätning runt dörrar och fönster, används ner till – 10°C. Ett flexibelt skum som tätar och isolerar runt dörrar och fönster, vid ex rörgenomföringar och mellan byggnadselement. System Casco Folie kan användas vid alla skivkonstruktioner och massiva konstruktioner i alla våtzoner. Sortimentsbroschyr för Casco fogmassor.


Casco har ett brett sortiment av produkter för att fästa, foga och limma. Det omfattande sortimentet av kvalitetsprodukter är den främsta orsaken till att Casco. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Maria och Tomas på marknad.


Sika Sverige erbjuder ett komplett sortiment av produkter för reparation, skyd konstruktiv förstärkning och tätning för byggbranschen och den tillverkande. Partiköp hos XXL = extra låga priser. Kolla in alla erbjudanden! UV-beständigt, isocyanatfritt, flexibelt fogskum.


Användningsområde: Passar material som rör på sig. Fogskum lämplig vid träkonstruktioner där stora rörelser kan förekomma. Nu börjar det bli dags att montera fönster.


Har bestämt mig för att använda fogskum , men vilket skall jag välja? Polyuretanskum för isolering och tätning. Ett hårt 1-komponents polyuretanskum som fungerar ner till -10°C. På Casco försöker vi löpande undersöka, förbättra och inte sällan uppgradera till mer miljöanpassade råvaror. Professionellt, snabbhärdande, högkvalitativt åretruntfoksum som kan användas för montering, tätning och utfyllnad.


Skummet har mycket goda värme- samt. Byggskum 5är en ny typ av fogskum , helt utan isocyanater och baserat på den nyaste teknologin som ger flera unika egenskaper: isocyanat faller inte under. Vinterskum är anpassat för kalla väderförhållanden. För montering, drevning och isoleringrunt dörr- och fönsterkarmar,. Det är skillnad mellan olika fogskum , både när det gäller typ och pris.


Brandklassat fogskum för inomhus- och utomhusbruk. Stort brandtätning och fog utbud!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg