tisdag 23 december 2014

Nexa fjärrkontroll

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Vi har sändarna och mottagarna till ditt smarta hem, fraktfritt!


Nexa TMT-9erbjuder ett flexibelt användande för styrning av Nexa mottagare. Trådlös digital fjärrkontroll med LCD display. Styr alla självlärande mottagare.


Fjärrkontroll för styrning av upp till självlärande fjärrströmbrytare. Inbyggd digitalklocka gör det möjligt att schemalägga upp till tolv till- och. Det är en trådlös fjärrkontroll med självlärande kodsystem för att styra över fjärrstyrda. System Nexa bygger på radiosignaler som går igenom väggar och tak och låter dig placera strömställare på ytor som tidigare varit omöjligt eller åtminstone. Extra fjärrkontroll till System Nexa.


Möjlighet till gruppstyrning. Välkommen till oss på Jula! System Nexa är ett komplett sortiment av produkter för styrning och automation av det hemmet.


Börja enkelt med plug-in-mottagare och utöka sedan med. Nexa PE-har enkel kodning mellan mottagare och sändare samt är kompatibel med samtliga Nexa -produkter. Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar. Vi hjälper dig att hitta rätt nexa fjärrkontroll Elartikel och göra ett billigt.


Paket med en fjärrkontroll och två jordade självlärande fjärrströmbrytare. Fungerar med både på av- och dimmermottagare. Röd lysdiod i mitten indikerar sändning. Infälld självlärande fjärrströmbrytare för smarta hem.


För fast installation bakom befintligt strömbrytare. Gör att lampan kan styras med både. I NEXAs webbshop hittar du produkter från NEXA såväl gamla som nya. Reservdelar, utgångna produkter samt riktiga fynd.


Förlänger trådlös räckvidd med meter Kompatibel med Nexa -sändare och Nexa - fjärrkontroller. Det finns två batterier i TMT-918. Kan användas med ditt befintliga Nexa -system. Skapa ett smart hem eller utöka ett befintligt. För montering bakom befintlig 1-vägs strömbrytare.


Tän släck och dimra direkt med strömbrytaren eller trådlöst med fjärrkontroll. Om du saknar något svar kan. Du kan komma åt samtlia manualer till våra produkter genom följande Dropbox-länk:.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg