torsdag 4 december 2014

Bygga trälåda

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. I denna enkla furulåda kan du förvara allt från verktyg och leksaker till trädgårdsredskap. De två bärhandtagen på var sida gör den enklare att bära med sig.


En trädgård behöver många platser i solen. En är kanske denna bänk med förvaring för dynor. Bygg en snygg förvaring till. Gör det själv med närmare 3renoveringsprojekt.


Jag vill bygga en liknande låda, men har aldrig snickrat nåt förut. Skulle vilja ha lite tips! Vad använde du för att ”sätta ihop” lådan? Handla Kapla byggstavar, trälåda , 2st hos Storochliten.


Du hittar även andra byggklossar från Kapla hos Storochliten. Köp stor trälåda i obehandlat trä från Träsaker. Starkt altanräcke som tappas ihop. Hur gör jag en enkel terrasstrappa?


Vi i Villas bygg - och fixaprofil Björn Christiernsson svarar på läsarfrågan. Smart papperskorg - läsarbrevet. Du kan ta vilken bräda som helst som passar breddmässigt. Ta något som är färdighyvlat så slipper du fixa med det. Med tanke på vikten som ska i. Hur man bygger en trälåda Du behöver inte komplexa lederna att bygga en trälåda.


Enkel box konstruktion består av okomplicerad konstruktion och material såsom. Kan du bygga en låda kan du bygga nästan vad som helst! Vi har idéerna och visar även hur du kan bygga en själv. Det är inte alls svårt att snickra ihop en egen trälåda , här har vi gjort en vedlåda. Det ska inte vara svårt att bygga rätt.


Ta hjälp av en certifierad bygg - och trävaruhandlare så märker du skillnaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg