tisdag 30 december 2014

Myggnät med magnet

Shoppa bekvämt direkt från soffan. Myggnät från kända varumärken! Lättmonterat myggnät för dörren! Fyra lameller av myggnät - lätt att passera igenom. Efter att någon passerat faller nätet på plats och sluter automatiskt tätt igen tack vare de magneterna.


Av polyesternät med förstärkta. Sommaren är ljuvlig, men medför vissa irritationsmoment. Som sömnsvårigheter kliande myggbett kan orsaka.


För att minimera myggbett och maximera sömnen är det. I våra dörrar där vi har magneter så är det mycket kraftfulla. Myggfångare Tillbehör Extra Net Mosquito Magnet Defender.


E-handel med leverans hem till dig eller till ett ombud. Därför kan ett myggnät vara en bra lösning. De nio magneterna på nätens insida sida låser fast i varandra och ser till att nätet inte blåser upp,. Nätet fästs med kardborrban.


Kvalitet direkt från tillverkaren! Vill du släppa in ljus men samtidigt minska insynen? Stäng ute flugor, myggor och andra insekter med insektsnät för dörr med magnet. Forma helhetskänslan i ditt hem med hjälp av tunna gardiner. Passa på och blanda tunna vita gardiner med.


Måttanpassade myggnät till dina dörrar, fönster och uterum. En elegant myggnätslösning som är snygg, smidig, diskret och tar minimalt med plats. Vill ni kunna ha dörren öppen utan att några mygg och insekter smiter in i huset? Med detta myggnät till enkeldörr av mycket hög kvalitet är det möjligt!


Dubbelhäftande kardborrband meter och lösa tyngder medföljer. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Större utbu bättre priser.


Leta i flera butiker samtidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg