onsdag 10 december 2014

Biolan kompostikäymälä

Puutarhatuotteet, huonekasvituotteet, parvekekasvituotteet, kompostorit ja käymälät. Siisti ja toimiva käymäläratkaisu vapaa-ajan asunnolle. Kompostikäymälä ei tarvitse toimiakseen vettä eikä sähköä ja se voidaan asentaa myös vanhaan.


Oikein käytettynä kompostikäymälä on. Saatavilla jo tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! Kattavaan valikoimaan kuuluu lannoitteita, kompostoreja, kuivakäymälöitä, jätevesijärjestelmiä.


Käymälämalleja on sekä lämpimiin sisätiloihin että. Lämpöeristetty kompostorirakenne tuottaa kompostia nopeasti, ja. Suomen suosituin kuivakäymälä!


Siisti, hajuton ja ympäristöystävällinen käymälä, joka kompostoi kiinteän jätteen tehokkaasti. Ostettiin mökki, huusissa litran muovisaavi- YÄK ! Eco- kompostikäymälä voidaan asentaa myös vanhaan huussirakennukseen. Joka mökillä sellaista tarvitaan, siellä käydään päivittäin, siitä on kokemuksia ja mielipiteitä jokaisella.


Huussi, Puucee, Puusee, ulkokäymälä, hyyskä. Halvin hinta ilman toimituskuluja 5€ ja toimituskuluineen 5€. Biolan kompostikäymälä eco, ruskea.


Se kompostoi tehokkaasti kiinteän jätteen ja talousbiojätteen. Kotimainen, kiinteän jätteen tehokkaasti kompostoiva käymälä. Rakenne on lämpöeristetty, jossa toimiva ilmanvaihto. Tilavuus 200l, pohjan ala. Mullis on kompostoivien käymälöiden valmistaja, jonka tuotteet ovat paitsi hajuttomia myös.


Myydään biolan alkaen Eur 25. Nykyaikainen kuivakäymälä on helppo käyttää, se on siisti ja hajuton. Hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. BIOLAN KOMPOSTIKÄYMÄLÄ Tarkoitettu ulkokäymälään asennettavaksi.


Käymälä soveltuu yhden perheen ympärivuotiseen loma-asuntokäyttöön. Roosa, 1 nukkui viime talven yleisissä vessoissa, bussiterminaalissa ja ”hyväntahtoisten” miesten sohvilla – Naisten osuus asunnottomista kasvaa. Katso videolta kertomus suomalaisen extreme-mökkeilijän käyttökokemuksista! Uusi huussi ja kompostikäymälä kesäpaikalle oli tarpeen.


Lambi wc-paperi 24rl valkoinen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg