torsdag 20 september 2018

Markis fristående

En fristående markis står på en ställning och förankas i marken. Denna markislösning lämpar sig för uteplatser och miljöer där det inte finns någon vägg. Söker du en motordriven markis så har vi det också. Terrassmarkiser monteras antingen på husets yttervägg eller finns att köpa fristående.


När det handlar om markiser så är vi specialister på området.

En markis kan, beroende på material och konstruktion, stå till tjänst med en mängd. Då är en fristående markis den perfekta lösningen för dig. RAär en fristående pergolamarkis som kan placeras på torget, innergården, trädgården eller i en lummig park. Med denna markis kan man täcka m utfall och seriekoppla den upp till meter.


En frontrullgardin gör din markis till ett uterum. När solen står lågt är det perfekt att rulla ner frontrullgardinen en bit som extra solskydd för solkänsliga. Fristående markis , konstruerad för öppna ytor på villor, förskolor, caféer och restauranger.

Fungerar som en dubbelsidig, fristående markis men bör förankras i marken. FADuo är en extra kraftig fristående markis , konstruerad för öppna ytor på villor, förskolor, caféer och restauranger. Vi levererar inom hela Sverige. Duox fristående markis med kassett som passar för stora terrasser, trädgårdar och uteserveringar.


Speciella lösningar som en fristående dubbelmarkis kan vi ordna till dig, fråga oss så berättar vi mer om. Klicka här för att bygga din markis. En perfekt markis om du vill ha en fristående lösning utan att behöva tänka på förankringar i väggar.


Väljer du till motordrift och någon av våra automatiska lösningar med vädersensor får du en markis som i stort sett sköter sig själv. Innan man ska köpa markis är det bra att tänka på några saker. Först och främst är det bra att veta vilket område man vill skydda. På var sida av ribban kan du fästa valfri markis för att skapa. Skapa ett trivsamt och personligt hem!


På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Billiga svensktillverkade markiser. Beställ markis till bäst pris på nätet!

Här kan du köpa måttanpassade kvalitetsmarkiser, enkelt och säkert, i vår nätbutik. På Hasses Solskydd har vi egentillverkade persienner och markiser som levereras från Kristianstad och runtom Skåne till städer som Hässleholm. Vi erbjuder alla typer av solskyddslösningar. Motorstyrd markis med en kassettbredd på 395cm och utfall 300cm. Trådlös fjärrkontroll och motor ingår.


I ett visst läge fäller markisoletten ut sig som en vanlig markis. Markisen finns i flera färger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg