måndag 10 september 2018

Nybyggt hus i gammal stil

Vedspis, spegeldörrar och breda lister … Ingen kan tro att Johannas och Johans hus utanför Uppsala är nybyggt. Inomhus en luftig, lättsam känsla med växter och vita träpaneler. Utomhus en vidunderlig utsikt över de halländska fälten.


Tallbacken är ett av våra klassiska landskapshus, fyllt av härlig gammaldags känsla och stil. Det är ett hus med snickarglädje och sekelskiftesromantik. Jeanette och Per-Erik byggde nytt hus i gammal stil på sommarstugetomten.

Det här var mitt sommarparadis när jag var barn. I hagen intill betade kor. Toppmodernt hus i gammal stil. Ett nybyggt , klassiskt rött hus på. Så får ett nytt hus gammaldags charm.


Bestäm en stil och håll den. Se till att få se ett visningshus av just det hus du själv ska bygga för att få en känsla för hur huset kommer att se ut. Karins och Fredriks fina hus på Resarö i Stockholms skärgård.


Vi realiserar drömmen om ett skräddarsytt hus genom att guida dig hela vägen.

Ett individuellt utformat hus som uppfyller kraven för minienergihus. Nytorpet - ett nybyggt minienergihus. Enkelt uttryckt så är ett minienergihus. Huset Herrgården från Myresjöhus är ett hus i klassisk lantlig stil.


Idag tittar vi på hus hos hustillverkarna som går i gammal stil. Vad finns det att välja på om man vill bygga ett nytt hus i gammal stil. På Hemnet har vi samlat hus från svenska husleverantörer så att du som ska bygga hus kan få hjälp att hitta ett hus som passar dina behov. Oavsett om du utgår från våra husmodeller eller vill att arkitekten ska rita ett helt nytt hus är målet alltid att huset ska vara unikt. Nybyggt åt antikvarien Christina och Joakim bor i en stor lägenhet i Stockholms innerstad tillsammans med sina två barn.


Där njuter de av allt vad en storstad kan. I rofyllda Harplinge vid Hallandskusten har Susan och Anders hittat sin plats på jorden. Det nybyggda huset i New England- stil har allt de drömt om.


Det krävs planering, investeringsvilja och kompetens för att bygga ett passivhus. Bygg hus med SmålandsVillan. Vi är med dig genom hela processen och du kan vara säker på att du du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Han planerar två nya paradbyggnader i Växjö i gammal stil – byggnader som ska stå pall i 5år. Jag tycker dagens arkitekter ritar så fula hus.


XNvillan – trygghet och möjligheter. Besök vår webbplats för mer information om våra klimatsmarta och ekologiska hus !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg