onsdag 12 september 2018

Miljövänligt husbygge

På Eksjöhus använder vi beprövade material när vi bygger hus, i första hand trä. Trä är ett beständigt, ekonomiskt och sunt material. Med vårt byggkonceptet får du ett unikt klimatskal som ger dig ett mycket energieffektivt boende och dessutom ett miljövänligt och sunt hus med låga driftkostnader. Tv-programmet Grand Designs tar med tittaren till några av Storbritanniens mest ambitiösa husbyggen.


Ett sådant husbygge är Peter och Chard Berkins. Aktuellt Klimatprojektet Eco Now House.

På Höjdvägen i Vallentuna bor Anders Hallström med hustrun. Ett miljövänligt byggmaterial ska skapa så lite problem som möjligt under tillverkning, byggande, boende och när de blir avfall. Genom en patenterad bygglösning och ett Passivhus certifikat satsar två Sundsvallsföretag på miljövänliga hus. Det är alltid kronorna som styr, vi.


Sioo impregnering är ett miljövänligt , vattenbaserat, effektivt system med stora unika fördelar för sanering och skydd av trä. Hustillverkare Ljusnehus är en hustillverkare och husbyggare med en egen husfabrik. Ett husföretag som kan Bygga Hus och villa samt fritidshus.


We make houses of crosslaminated woo timber. Hus av massivträ, massivträhus.

Vi bygger ladhus, lador som hus, ekologiska hus. Här hittar du ekobygginfo, kritiska byggfakta, bra. Ekobyggportalen är en nätguide till grönare bygg, inredning och trädgård. Det mesta av arbetet kommer vi att göra själva trots att vi inte har så mycket erfarenhet av husbygge. Skymningen sänker sig över huset i Glimåkra, miljövänligt byggt med solpaneler på taket, värmande sandlager i marken och väl.


Miljövänligt byggmaterial - checklista Melleruds kommuns miljöhandlingsprogram (Agenda 21) finns ett mål att tillhandahålla information om miljökriterier för. Att sätta upp en budget för ett husbygge är svårt,. Där finns nämligen experter på allt som har med husbygge att göra. De kan inte bara modeller och planlösningar, de vet också hur det fungerar med VA,.


När en ny förskola skulle byggas ville ägarna Lilleval Barnehage As göra det så miljövänligt som möjligt. Funderar du på något inför ditt husbygge ? Eller vill du ha mer information om våra husmodeller, tillval och visningshelger till exempel? Det kan handla om stadsplanering, de senaste trenderna inom inredning och design, miljövänligt bygge, eller hur du skapar en trädgård i gammal stil. Lennart och Catharina Brewitz har tilldelats årets miljöstipendium för sitt ekologiska husbygge i Vångsunda, strax utanför Västervik.


Vill du bygga miljövänligt , men inte ekologiskt in i minsta detalj? Snabbguide för miljövänliga och eko byggmaterial. Ekohus utvecklar Ekobyggguide, just nu under uppdbyggnad!


Vid husbygge borde man kunna kräva lite erfarenhet,.

Så kan du bygga miljövänligt. Vi beställer byggreparationer för 8miljoner kronor varje år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg