torsdag 13 september 2018

Sladdsamlare

Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare. Plast, silikon Bosigns prisbelönta Cable Organiser Hideaway samlar alla laddare och gömmer undan sladdar till. Kabelhantering hjälper dig skapa ordning och reda. Här hittar du kabelsamlare i form av kabelkanaler till olika skrivbord med integrerad kabelhantering. IKEA - RABALDER, Kabelsamlare, , Håller ordning på dina sladdar och ser till att utrymmet runt dem är snyggt och prydligt.


Hitta butiker och återförsäljare för att köpa en billig, praktisk och snygg sladdsamlare , sladdgömma, kabelkanal, kabelgömma eller kabellåda online på nätet. Organisera sladdarna på skrivbordet med denna snygga sladdhållaren! Rymmer fyra sladdar och ligger stadigt på skrivbordet. Cordctrl är en smart liten sladdsamlare som håller koll på dina hörlurssladdar så att du slipper irriterande knutar i fickan eller väskan. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Ha ordning på dina sladdar och kablar vid datorn och vid TV:n. Plastspiral som håller ihop sladdarna. Verktyg för montering medföljer.


Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap.


Vi säljer inte din information. Sladdsamlare finns i en uppsjö modeller och utförande. Ikea säljer Rabalder, en väldigt enkel variant (Se bild 1) för 39:-. Du samlar ihop dina sladdar och viker. Jämför priser och läs recensioner på Kablar.


Silverlackerad kabelkorg med plats för kablar och grenuttag. Skruvas fast under skrivbord eller på vägg (komplettera med ändamålsenliga skruvar). Skriv in den e-post som används vid inloggning.


När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Smarta och innovativa teknikprylar och tillbehör till dator och mobil. Snabb leverans, dagar öppet köp.


Känner du att ditt mobilanvändande håller på att ta över ditt liv? Så kände jag faktiskt ett tag. Att hela tiden vara uppkopplad kräver en hel del tid och energi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg