måndag 17 september 2018

Garage med gästrum

Många garage till låga priser. Kanske blir det till och med ett gästrum eller tonårsrum ovanpå? Villagarage med tonårsrum, gäststuga, sommarboende eller ateljé för hobbykonstnären. Möjligheterna med garage och tillhörande övervåning är många.


Vad bör man tänka på när man. Hos Lövångers Bygg kan ni köpa färdiga byggsatser till garage och carport. Kombinera ett garage med en övervåning. Ett gästrum , boende för tonåringar eller ett kontor ovanpå garaget.


Det vanligaste är sedan att bygga garaget med en stomme i regelkonstruktion,. Få kostnadsförslag på tjänster, anmäl förfrågan online t. Vi levererar årligen hundratals garage runt om i Sverige. Med byggsatser kan du spara både tid och pengar - Frossa i garagebilder i vårt bildgalleri! Hitta inspiration bland våra garagebilder. Enkelgarage, dubbelgarage, garage med portar eller garage med loft.


Nr Glastak i Vinterträdgården. Det här är en tvårums knuttimrad friggebod med flera användningsområden. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Föreningen har två garage med vardera en inomhusdel och en utomhusdel.


De kallas övre resp nedre garage , med vardera inne- och ute-parkering Till varje bost. Vad du än väljer att göra med garaget har vi det du. Vi har även i vårt övriga sortiment stugor som till exempel kan användas som gästrum och förråd.


Allt fler vill idag kombinera det med extra utrymme för större boyta, kontor, ateljé eller gästrum. Ett tvåplansgarage och ett garage med förhöjt. Norrlandsgarage har många års erfarenhet av tillverkning av monteringsfärdiga garage och kan erbjuda. Vårt system med prefabricerade byggelement är.


Här hittar du massor av inspo för gästrum ! Experten delar med sig av tips på inredning för gästrummet som gör det till allt annat än ett överblivet rum. Letar du efter carport med förråd eller garage , attefallshus, friggebod. Hos oss kan du köpa sveriges mest prisvärda carport eller. Plats för ytterligare bilar på uppfarten. Garage samt carport med plats för bilar.


Lugn gata med endast trafik från boende. Mycket bra läge med promenadavstånd till centrum med butiker,. Vi byggde rum av halva garaget för ca år sedan och andra halvan håller vi på att färdigställa nu,. Här finns vardagsrum, allrum med öppen spis med Keddyinsats, kök, bastu, 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg