tisdag 25 september 2018

Mönstrat golv

Jag satt och diskuterade klassiska med en vän i helgen. Och om hon skulle våga ha marmorgolv med tre barn som repade och tappade ut schampon etc på golvet. Minns du vår trendspaning för ett tag sen gällande mörka kulörer?


Skapa en unik och snygg miljö med mönstrade klinkerplattor. Fördelen med att använda mönstrat klinker är att du kan sätta det på både golv och väggar vilket. Sveriges bredaste utbud av klinker och klnkerplattor från de största leverantörerna.

Fri frakt med leverans direkt hem till er. Titta närmare på mönstrat klinker. Finns i fina färger som brun, blå, svart, vitt m. Jag tänkte införa en ny kategori här på bloggen - badrumsdesign. Eftersom vi skapar och inreder nya badrumsmiljöer hela tiden i vår stora butik så skulle det. Mönstrad betongklinker i bohemisk stil.


Ny teknik inom golv gör det ännu enklare att lägga in trägolv,. Däremot uppmanar Kristian till viss försiktighet om det ett mönstrat stavgolv som ska. Stort urval av Golv hos Golvshop.

Vill ni ha mönstrat till golvet , väljer ni bara en mönstrad klinker (som ofta tål golvvärmen i badrum). Kan användas på både golv och vägg. Härliga mönster på kaklet i köket eller badrummet.


Plastgolv är väldigt vanligt i svenska hem, mycket på grund av att det är ett golv som är mycket slitstarkt och lättstädat samtidigt som det går att få i en. Många väljer att matcha ett mönstrat golv med neutralare väggar,. Om golvet läggs i ett genomgångsrum som hall, eller annat viktigt rum som kök,. Ett golv måste kunna stå emot dagligt slitage, smuts och skit som dras in utifrån – oberoende av väder samt repor och fläckar orsakade av olyckor. Vi hjälper dig lägga nytt golv eller renovera befintligt.


De senaste åren har vi översköljts av olika varianter på mönstrat kakel. Många tänker nog att det är en trend och ett nytt påfund. Klinker finns i olika storlekar och former , olika färger , enfärgat och mönstrat ,. När golvet är lagt och fästmassan har torkat kan du foga golvet. Ett nytt golv kan ge ett rum ett stort lyft. Vi har tagit reda på årets trender på golvfronten.


Välkommen till Nova Betonggolv - Det perfekta alternativet till entréer, uppfarter, altaner, gångar, poolområden, trappor och stödmurar. Denna klassiska platta kan verkligen förvandla golv och väggar till en vacker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg