fredag 28 april 2017

Skottkärra jula

Skottkärror från Hörby Bruk. Bra priser och hemleverans! Stort utbud av trädgårdsprodukter. Se aktuella rabatt kampanjer här!


Mycket prisvärd skottkärra med plasthandtag på skänklarna och luftgummihjul. Tillverkad av galvaniserad plåt.

Välkommen till oss på Jula ! Stor skottkärra för stora projekt! Vi vill att människor ska vilja fixa. Den rymliga plastbaljan bärs upp av en varmgalvaniserad stålrörsram och dubbla luftgummihjul. Mycket stabil skottkärra med grundstomme tillverkad av pulverlackera galvaniserad plåt. Skänklarna är tillverkade av trä och undertill finns ett tvålagers.


Kraftig och stabil skottkärra med låg tyngdpunkt och en balja som är enkel att tömma. Plåtbalja, två luftgummihjul med plåtfälg och stålrörsram med. Prisvärd och färgstark skottkärra med luftgummihjul, balja av mm pulverlackerat stål och skänklar av mm galvaniserat stål.

Liten skottkärra för den lille trädgårdsmästaren. Prylar för friluftslivet, båten, cykeln och träningen hittar du hos Jula ! Diameter: 2mAxelhål: mAntal i förpackning: st: Däcktyp: Gummi : Lagring: Glidlager : Material i fälg. På K-rauta hittar du prisvärda skottkärror eller reservdelar med smidig hemleverans. Vi erbjuder bland annat de populära Ekeby-kärrorna från Hörby Bruk. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Jula Plast En stor skottkärra för murbruk, sand och mycket annat i tjock, svart plast med galvaniserade stålskalmar i fyrkantprofil. Handtagen med svart plast är. Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör.


Vi hjälper dig att hitta rätt skottkärra trädgårdstillbehör. Handla här eller besök din närmaste Järniabutik för ett bredare sortiminent. Kraftig modell med varmgalvaniserad ram och plastbalja. Tack vare den stabila ramen står skottkärran stadigt även vid tömning.


Punkteringsfritt hjul till skottkärra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg