onsdag 19 april 2017

Kabelpistol

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Rekylfri med omställbar slagstyrka.


Kraftfull klammerpistol med ställbar styrka för installation lågvoltskablage med en diameter på upp till mm (t.ex. nätverkskabel, antennkabel och högtalarkablar).

För fastsättning av telefon-, dator-, högtalarkablar m. Vi gör elinstallation och belysning både praktisk och prisvärd. Professionell kabelpistol för två typer av klammer, No. Enklare att trycka av med den nya stegs slagstyrkeomställare. Kabelpistol för kabelklammer.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Om du letar efter ett smidigt verktyg att sätta fast bland annat takplattor eller isoleringsmaterial med har du hittat rätt. Hos oss hittar du ett stort utbud av.


Kablar, adapters och tillbehör inom hemelektronik.

Vi pressar priserna och utmanar jättarna. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Används för lågspänningskablar för maximum 50V upp till mm.


Ska man fixa ett problem så hittar man alltid 1andra fel. Beställ idag, leverans imorgon! Smarta produkter och lösningar har. Robust proffsverktyg helt i stål för snabb och säker installation.


Jämför priser och läs recensioner på Handverktyg. Häftpistolen är speciellt anpassad för. For installasjon av lavspenningskabel max V. Til bruk til for eksempel TV,. Klammer till klammerpsitol för värmekabel.


Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt. Hammare, bräckjärn, stämjärn, tvingar.


Verktyg, Personlig Skyddsutrustning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg