tisdag 25 april 2017

Hundbur aluminium

Stort utbud av säkra och tåliga hundburar i aluminium. Låga priser på hundburar online. Hundburar i aluminium billigt! Alu-Flex är en hundbur för bilar tillverkad i underhållsfri aluminium för bästa prestanda och säkerhet.


Den tillverkas efter hundens mankhöjd och är utvecklad.

Trots att en bra hundbur kostar en slant är det välinvesterade pengar. Buren lär överleva din bil och det är viktigt att din jaktkamrat transporteras tryggt. Köp nu extra billigt hos bitiba!


Extremt lätt ,täckande tak att lasta på eller som. FAKTA Tyst, rymlig och stilren bilbur av anodiserad aluminium. Större delen av sidorna är täckta,.


Stabil och lätt hundbur av aluminium och trä med gallerförsedd dörr framtill.

Aluminiumram med täckta sidor av trä och med god ventilation och utsikt för hunden. Att hitta rätt hundbur till din hund och bil är viktigt för att hålla er båda säkra när ni är ute på vägarna. Transportbur för bilen för säker transport av hunden. Av aluminium , mycket stabil och lätt, brett galler, inklusive termoinlägg. Måttskissen finns att ladda ner i PDF format.


Detta för att säkerhet ställa att samtliga besökare skall få möjligheten att få tag i den information som. Denna transportbur är lätt i vikt och har hörn av. Ska du och din hund iväg på semester eller bara en dagstrip?


Res säkert och bekvämt med och hundbur. Hos Arken Zoo hittar du ett brett sortiment med kvalitativa. Hej jag äger en alaskan malamute valp och jag vet inte vilken hundbur storlek j. Vi ska köpa en papillon, vilken storlek på hundburen är bäst då?


Alla hundburar tillverkas av 5mm tjock teknikpolymer och aluminium , vilket innebär att ingenting rostar eller har färg som flagar. Polypropen är ett av de mest. FAKTA Materialet är anodiserad aluminium.

I bilen sitter din hund säkert och bekvämt i en hundbur. Här finns många modeller att välja mellan. Vissa monteras och justeras utefter bilens storlek och några. Om du ofta transporterar din hund I bil eller vid resor är det viktigt med en säker hundbur och transportbur med hög kvalite. Dogman erbjuder ett brett och välsorterat sortiment av hög kvalitet som passer alla hundägere, oavsett om du har en liten eller stor hund.


Ingående material är metall i tunnplåt och aluminium. En säker och mycket praktisk hundbur , som också lämnar plats för annat bagage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg