fredag 14 april 2017

Fasadskiva 31

Den används bland annat som isolering utan. Styv glasull för utvändig isolering på vindtät stomme. Isoleringen placeras bakom ventilerad fasad. Finns i tjockklekar 3 5 och 100mm.


Fasadskiva är en glasullsboard med lamda 031. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Välj bland standardfärger eller specialbeställ din egen färg.


Kan så klart köra med fasadskiva med extramonterad duk utanpå. Se jämförelse Ta bort jämförelse. Med STENI fasadskivor kan du sätta din egen prägel på fastigheten – oavsett om du bygger nytt eller renoverar. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.


Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Hej Parocs västkustskiva och Isovers fasadskiva är ju båda två heltäckande kompakta skivor med bra lambdavärden och avsedda att monteras som tilläggsisolering. Det billigaste och snabbaste sättet att hitta alla byggvaror du behöver! Bättre hållbarhet jämfört med standardmineralull.


Info för stoventec fasadskiva. Få resultat från sökmotorer i en! Du kanske även vill läsa om det här. Swisspearl Nordic AB med huvudkontor och lager i Lomma är ett agenturföretag inom byggmaterialsektorn.


Vi representerar ett antal utländska tillverkare av tak. Framhäv fasaden med Steni Colour FASADSKIVA Steni Colour framtidens fasadskiva Steni Colour är en robust, flexibel och lätt fasadskiva som är enkel att rengöra. Vi erbjuder våra kunder ett komplett sortiment av isolerprodukter från världens ledande tillverkare. Det ger våra kunder ett mervärde samt att.


Genom att placera en heltäckande isolerskiva utanpå stålreglarna, som t. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Nordic Entré är Polardörrens sparsammare alternativ. En sortiment av standardkaraktär och god kvalité med begränsade valmöjligheter. Cedral Lap är en robust formstabil fasadpanel som finns i villa-anpassade kulörer såsom Sand och. En homogen fasadskiva av fibercement i många naturliga.


Packat-för-montering-logistik Skyddsfolie, enklare montering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg