onsdag 5 april 2017

Korkmatta golv

Plastgolven passar mycket bra ute på balkongen eller på uteplatsen. Dags att byta ut ditt plastgolv? Här får du bra tips om plastmattor och plastgolv när du ska välja plastmatta för ditt golv.


Parkett korkgolv är mycket bekväma och användarvänliga tack vare sitt naturliga ursprung och smidiga karaktär. Unika värmeisolerande egenskaper av korkgolv.

Idag är nog de flesta utrivna och bortkastade. Kanske är det några som ångrar. Med lättstädade och hållbara golv i plast kan du förnya ditt hem med olika typer av plastmattor. Ett slitstarkt multifunktionellt golv som håller länge. Köp dina mattor i Sveriges största varuhus för mattor och golv ! Här i hallen är det en hemsk korkmatta som går i brunt.


Letar du efter ett riktigt häftigt designgolv? Eller vill du bara ha ett skönt och varmt golv att trampa på och som både är skonsamt för trötta och stela fötter.

Då kommer en ny matta väl på plats. När man tänker på plastgolv är det lätt att man föreställer sig ett fult och tråkigt golv med något 80-talsinspirerat mönster. Se öppettider och adresser. Till K-rautas alla varuhus. Boka i terminalen på varuhuset.


Du kan låna ett släp kostnadsfritt. Vi har materialet till projektet. Alltid till vettiga priser! Rabatt för dig i Sisu-klubben. Se aktuella erbjudanden här!


Hitta återförsäljare för att köpa korkplatta och korkmatta till golv tex. När jag nu ser golvet på bil undrar jag hur har jag kunnat leva med detta golv. Visseligen var golvet inte riktigt så mörkt men lika fult ändå.


Betong eller plastgolv samt stenplattor är olika typer av bra golv för köket. Här finns läsning om material och små tips till golvläggningen. Golven kommer i flera utföranden däribland som matta och som plattor.

Vissa golv har utrustats med med en mjuk baksida och för ljuddämpning har andra utrustats. Plastgolv eller vinylgolv och vinylmatta som det också kallas är perfekt för dig som vill ha ett snyggt och praktiskt golv. Våra plastgolv säljs på metervara.


Upptäck det breda sortimentet av golv till hemmets alla rum. Just nu extra bra pris på utvalda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg