tisdag 4 april 2017

Blästertank

Vi har ett prisvärt, stort utbud. Flera modeller i olika storlekar. Portabel blästertank på 37L. Komplett med nanomenter, blästerpistol, vattenavskiljare, hjulsats och meter gummislang.


Litet munstycke, så fint blästermedel. Levereras komplett med utsugningsslang och blästerpistol. Ett bra hjälpmedel vid blästring av större partier på ditt objekt. Blästeraggregat med inbyggd dammsugare. Hej Har för första gånger nu börjat använda en nyinköpt blästertank på 37L till mina amazonprojekt.


Och jag kan inte nog understryka det fantastiska. Intresserad av blästringsutrustning? Hos oss hittar du allt du behöver när det kommer till blästring. Denna bläster är komplett med blästerpistol, meter slang, manometer, vattenavskiljare mm.


Bara att koppla på luft och fylla. Hej jag har köpt en blästertank från värktygsboden den funkar väldit bra. Tank för l blästermedel med manometer, vattenavskiljare och dödmansgrepp för medelstora blästringsarbeten. Blästring är en ganska lätt och snabb me.


Undrar på hur mycket luft man ska köra på nertill? Fördelen med blästertank är att du får ett helt annat tryck när du blästrar. Och du kan blästra en kaross med en sån här blästertank typ. Komplett paket med manometer, avstängningsventil, tratt, skyddsmask och. Känner mej väldigt besviken på verktygsboden just nu.


Fick min blästertank av dom idag. Valde mellan julas blästertank på liter och verktygsbodens tank på. Hela karossen rostadeförstås igen, som straff fick jag blästra om hela skiten igen (dock med en riktig blästertank ala Jula denna gång): 3. Jag använde Julas blästertank och blästersand grån biltema. Gick åt 5st säckar och c:a timmes arbete att blästra 8xmeter.


Verktygshållare till verktygstavla st. Hög kvalitét – Bra priser – Både för hemmabruk och proffs. Använd soda (bikarbonat) för att skonsamt avlägsna färg eller beläggningar på rostfritt, krom. Tillbehör för denna produkt 12. Invändigt rör kit standard.


The document has moved here. Hej, jag håller på och bygger en automatisk blästertank. Den fungerar såhär: Ett tryckkärl fylls med sand ovanifrån en silo.


Färgspruta Einhell med underliggande bägare. Kan då tipsa om julas blästertank som Henke köpte när han skulle blästra sina fälgar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg