fredag 21 april 2017

Myggnät på rulle

Kvalitet direkt från tillverkaren! Myggnät från kända varumärken! Delbetala i upp till månader.


Praktiskt myggnät med klisterremsa vilket gör det enkelt att montera och flytta mellan fönster. Välkommen till Jula och prisvärd. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Nät i plastöverdragen glasfiber som skyddar mot mygg och andra insekter.


Levereras på rulle och klipps till lämplig storlek. Insektsnät för att stänga ute. Här finns insektsnätet med meter per förpackning. Sätt som draperi eller gardin, det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.


Jag hoppar in här lite och undrar om nån vet var man köpa myggnät på rulle till en uteplats. Alltså lite stabilare nät. Stort sortiment av myggnät för enkel och dubbelsäng,.


Behöver du ett stort och framför allt långt myggnät ? Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Men det har vi en lösning på. En fördel är att även installera myggnät i. Till skillnad från klassiska insektsnät så krävs det ingen rulle med.


Vårt myggnät är mjukt och följsamt. Använd kardborre, häftpistol eller sy fast det på önskad plats! Hålen i insektsnätet är ca mm. Bilderna på insektsnätet är tagit med svart bakgrund för att. Sexkantsnät med väldigt många.


När myggnätet inte används rullar du upp det på samma sätt som en rullgardin. En snygg och elegant lösning. Ett alternativ är att köpa speciellt myggnät till dörren som fästes på dörrkarmen och som sedan. Nätet dras sedan ur en rulle och i en skåra fram till. Jag vill gärna ta tillfället i akt och lyfta en fundering jag haft: i kåken jag planerar att bygga ingår en stor “uteavdelning” där jag tror.


Mjukt och smidigt myggnät i riktigt bra kvalitet. Passar till myggfönster, draperi och mycket mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg