tisdag 4 april 2017

Beijer tryckimpregnerat

Bygga trädäck eller skapa insynsskydd? Impregnerad trall är ett perfekt val! Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Här hittar du virke som är behandlat med avsikt för utomhusbruk.


Till din trall, brygga eller trädäck. Med grön tryckimpregnerad trall kan du bygga en uteplats med ett naturligt utseende. Tryckimpregnerad trallbräda klass AB kan användas som golv på altaner och balkonger ovan mark.


Finns i flera varianter Gå. Med tryckimpregnerad trall får du ett långvarigt rötskydd på din altan. Vissa produktgrupper såsom tryckimpregnerat virke kan vara undantaget. Letar du efter tryckimpregnerat virke till ditt byggjobb?


Vi på K-rauta erbjuder bland annat trall, byggtimmer, regel och sparrar i olika storlekar från populära. Det verkar inte vara helt. Rillad trall 28x1är ett. Jämför och hitta det billigaste priset på tryckimpregnerat.


Köp de impregnerade reglar du behöver till bra pris hos Byggmax. Tåligt trä med ädel känsla. Ligger din altan direkt på mark eller utsätts för mycket fukt och du vill undvika tryckimpregnerat trä,. Stolparnas dimension bestäms av staketets eller plankets höjd och av stolpavståndet. Sibirisk lärk är ett tätvuxet träslag med en stor andel av.


Beijer Bygg 45XTRYCKIMP NTR AB 3-8M. Handla online till toklåga priser. Lägg till montageservice vid köp! Läs mer i byggbeskrivning Bra att veta om impregnerat tr.


För bockar utomhus som står oskyddade är det lämpligt att använda tryckimpregnerat trä. Börja med Välja utförande. När du bestämt bryggtyp, titta på Perspektiv eller 3D-vy, skriv ut Byggritningar och klicka. Vi har ett stort sortiment av tryckimpregnerat virke i olika längder och dimensioner.


Sortimentet kommer inom kort finnas här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg