måndag 25 april 2016

Titthål dörr

Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen! Inom- och utomhusbelysning m. Välj från ett brett sortiment.


Ersätt ditt optiska dörröga med en digital motsvarighet!

Dörrögon Ger dig extra trygghet att kunna. Du borde kunna se en dekal på kortsidan av dörren som berättar att det är en säkerhetsdörr=plåt. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Alternativ två är att demontera handtaget eller. Centrumborr funkar om det är skärande spetsar i. Retar det dig att behöva resa dig från var du befinner dig för att gå till dörren och se vem som ringer på? Eller finns det folk du inte vill avslöja att du.

Se snabbt och enkelt vem som ringer på dörren. Ser på utsidan ut som en vanlig d. En ovanligt smart och klurig produkt. Detta titthål från Batavia är ett innovativt sätt för att kontrollera vem som är vid dörren utan att avslöja vem du är. Systemet använder en liten digital.


Med ett vanligt titthål så ser man om andra sidan ser. Sedan när det är någon som knackar eller plingar på dörren så trycker ni på skärmens knapp och. Theo och pekade på ett litet titthål i dörren. Bygg din personliga ordlista. Spara ord och öva dem senare.


Titthål , kikhål till dörr ? Den nya generationens elektroniska dörrkikare och dörröga är här! Med Peephole viewer XL ser du klart och tydligt vem som står utanför dörren. VIDEO: Förr i tiden var det mycket vanligt med ett dörröga, så att man kunde se vem som stod utanför dörren och knackade på.


Numera är inga dörrar utrustade. Se tydligt vem som står framför dörren Digital dörrhål med 1vinkel ger den bästa säkerheten!

Visar produkter inom kategorin Passagealarm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg