tisdag 12 april 2016

Romex hårdfog

För underhållsfria snygga stensättningar i offentlig miljö. Fakta: Material 2-komponents epoxybaserad hårdfog. Vi har olika fogmedel anpassade efter belastning och slitage.


Romex hårdfog skyddar mot ogräs och myror men är ändå dränerande. Alltid låga priser och kunnig personal. Rompox Easy täcker dom flesta privata projekt, se ovan.


Produkten levereras i en lufttät plastspann i en vaccunförpackad plastpåse, och är klar till. Fastfog från Romex är ett slags mellanting mellan fogsand och hårdfog. Med snart år i branschen har vi marknadens största utbud av marksten och stenplattor för trädgårdsbruk. Lägg en hårdfog som stelnar utan att det växer ogräs.


Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Använd förslagsvis Tercol, som rollas. Nackdelar: Vid högtryckstvätt följer fogen me fixerar inte stenarna på samma vis som hårdfog typ Romex , dyrare än ogräshämmande fogsan. Flexibel hårdfog är ett tillbehör som håller ogräs och myror borta.


Vår fog håller det den lovar och säljs till bra pris. Köp i butik eller på Stenbolaget. En smidig färdigblandad hårdfog för betongsten. Funkar även till vissa naturstenar på gångytor.


Kontakta oss för mer info. Hårdfogen är körbar för personbil. Allt i Sten är ensamma i Stockholm om att sälja hårdfog från Romex i butik. Flisbys populära hårdfog Romex finns i en mängd varianter – valet beror på vilket material du använder. Här kommer en lathund som hjälper dig att välja.


Funderar på att foga med hårdfog nu i vår. Det lönar sig i längden att investera i en lite dyrare fog. Läggningsanvisning för hårdfogen Romex DRAINAGE. Flisbys Romex Easy Drive är en färdigblandad hårdfog som är körbar för personbil. Den passar bäst till betongsten och vissa typer av natursten på gångytor.


Körbar, dränerande hårdfog som håller småkryp och ogräs borta. Förlaget Villaliv bedriver. We use cookies to deliver our services and to ensure that we give you the best experience on our website.


Detta kan göras med antingen stenmjöl, sand eller hårdfog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg