onsdag 6 april 2016

Golvplank gran

Köp golvplank i vår webshop. Bra priser och snabb leverans. Se aktuella kampanjrabbater här! Stort utbud av trädgårdsprodukter.


Vi säljer enbart genuint golvplank av norrländsk fur och gran. Vi erbjuder två olika nedtorkningsgrader av planken - fukthalt ca eller. Vi lancerar ett nygammalt golvkoncept: Långa och breda golvplank som går hela rummets längd. Kundspecifikt hela vägen från skogen till färdigt golv, lite. Kilsågade golv av furu eller gran.


Vi tillverkar dessa golv på gammaldags vis, där golvplankorna kantas kiliga med not i båda planksidorna med lös fjäder. Golvet i ett rum har en mycket stor inverkan på hur rummet. Gran är ett tacksamt träslag med lång livslängd. Golvet är ljust utan den röda kärnan som furugolvet har. Jämfört med furugolvet har grangolvet en annan.


Ett grangolv är ljust utan den röda kärnan som furugolvet har. Både gran och fur och vissa trakter även ek,. När man idag lägger ett plankgolv är det, trots relativt god tillgång på ny rejäl golvplank ,. Välkommen till Stigma Hyvleri AB, vårt sortiment består av en mängd olika paneler, ytterpaneler, golvträ, specialprofiler mm. Vår vidareförädling består av.


Golvplank vinyl natur silver. Produkten finns i varuhus Visa lagersaldo Förväntat lagersaldo Byt varuhus. Bilden visar golvet Ek Modern Vit är ett klassiskt golv i ny tappning. Det är behandlat med vit hårdvaxolja som ger en naturligt ljus och vacker ton.


Jag sågade gran , tall och björk mm tjockt och upp till 3mm brett på bysåg (Kara Laimet)det var inte lätt att såga. Hyvlat och spontat virke i gran. Kan användas till golv på höloft eller vind där lite större belastning kan ske.


Ett annat vanligt användningsområde är som. Gran ger ett enfärgat golv, något ljusare än furun. Golv av lövträ, t ex ek, bok och ask, ger olika typiska utseenden.


Man bör dock inte blanda olika träslag. XGRAN GOLVTRÄ ÄNDSPONTAT. Leverantör: Nerkoon Höyläämö Oy. Vi är en familjeägd bygghandel som funnits.


Normalt görs golven i furu eller gran men det går även att tillverka golv i andra trädslag. Golv som läggas i uppvärmda rum levererar vi torkade till -.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg