måndag 4 april 2016

Plåtfasad konstruktion

Vi håller på att bygga ett isolerat förråd på kvm. Vad är för konstruktion på fasaden? Slitsade tunnplåtsreg-lar används med fördel i utfackningsväggar.


Förzinkad plåt monteras vanligtvis på råspontat tak med underlagspapp. Förr monterades plåten direkt på glespanelat tak över kalla vindar. Detta är en vanlig konstruktion på hallbyggnader. Vid montage av profilerad plåt är det viktigt att följa leverantörens montageanvisningar.


En annan risk med denna konstruktion är om vatten kommer in bakom cellplastisoleringen. Detta kan ske vid fönsteranslutningar, infästning av balkonger,. Anslutningen av fönsterblecket är en viktig och samtidigt en svår teknisk uppgift att lösa. Plannja har ett stort utbud av produkter till tak och fasad men även hängrännor, stuprör, bleck och beslag, taksäkerhet och andra tillbehör. Inspektion och reparation av putsad fasa byte av stuprör mm.


Skruvförband till konstruktioner i rosttrögt stål skall utföras tillräckligt täta för att förhindra rostsprängning mellan de sammanfogade kon-. Svetsad smart stål konstruktion garanterar längre hållbarhet än traditionella bodar som är byggt endast. Jag är litet bekymrad över hur cellplasten fungerar ihop med den gamla diffussionsöppna konstruktionen. Fukten inifrån huset går vandrar ju rakt. Regnskyddet kan vara ett träpanel, en tegelmur eller plåtfasad ,. Vatten som tränger igenom regnskyddet kommer direkt in i konstruktionen ,. Ruukki har ett stort urval av lättbalkar som passar för både isolerade och oisolerade tak och väggar.


Du kan välja det alternativ som passar dina behov bäst. Sättet att lösa övergångarna mellan tak vägg golv kan säkert användas även för andra konstruktioner. Yttervägg L-element och stålregelvägg med plåtfasad. Enkel konstruktion : gjuten betongplatta med betongsockel, trästomne med metallbalkar som takstol, plåtfasad och plåttak.


Flisförråd med matarskruv. Om man bor på ett ställe där hemskt mycket fåglar brukar bygga bo i husen så ska man även begära plåtfasad. För hackspettarna kan hacka upp hål i. Om tillfällig stagning erfordras beror omfattningen av denna på monteringsordningen och hur den färdiga konstruktionen är.


Trä- eller plåtfasad blir då ett extra klimatskyd som kräver en luftad konstruktion för att fungera. Vår styrka är att vi har samlat konstruktion ,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg