fredag 15 april 2016

Timmerhus jämtland

Timmerhus jämtland – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Vi är ett företag beläget i Jämtland. Wagenius Bygg i Jämtland. Du kan välja maskinknutade timmerhus i fem eller sex tums timmer, eller handgjorda hus byggda efter dina önskemål. Tillverkning av timmerhus , friggebodar, vindskyd trädgårdsprodukter.


Mått: c:a 7xmeter, två våningar.

Vi erbjuder våra kunder gedigna timmerhus av varierade storlek, från större timrade villor och fritidshus till garage, friggebodar och bastubyggnader. Vi tillverkar timmerhus av senvuxen gran från Norra Jämtland. Husen görs efter kundens önskemål.


Timmerblocken som används s ågas koniskt efter stockens form i. Här finns alltså goda möjlighe. Det var vi som uppfann den unika värmetimmerkonstruktionen och det är vi som satt standarden. Jag heter Michael Drewert och är Forsgrens representant i fjällvärlden.


Ej maskinfrästa stockar, Dalaknut med tröskel.

En stock drätthuggs och hämtas med häst och kälke - Rekonstruktionen av Södra Råda medeltidskyrka‬ - Duration: 8:57. Hantverkslaboratoriet 1007. Vi bygger ditt drömhus i timmer efter gammal tradition och högsta kvalitet.


Vi renoverar även gamla timmerhus och utför tillverkning av inredningsdetaljer. Stockholmaren Dick ska under åtta avsnitt bygga ”en riktig cowboykåk”, ett timmerhus med veranda i Jämtland , helt från scratch. Dick Bewarp bestämmer sig för att. I Kuusamo byggs ett daghem av timmer.


Byggnadsprojektets huvudentreprenör. På måndag eftermiddagen kom det in ett larm om att ett timmerhus var rökfyllt i Linsell, Härjedalen. Ett timmerhus med egen grillkåta och en villa med eget utsiktstorn – här är veckans mest klickade på Hemnet. Man har hittat timmerhus i Sverige som är upp emot 7år gamla, vilket är väldigt gammalt för att vara byggt av trä.


När du väljer att bygga ett timmerhus väljer du ett naturligt, hållbart och hälsosamt boende. Välkommen till Ensillerestugan i Ånge! I år har vi tillverkat timmerhus av svensk tradition med knutar av dalamodell.


Vi skräddarsyr efter era önskemål. Vi på Sibcon bygger timmerhus i två olika utförande. Dels handbilade timmerhus och maskinfrästa.

Ett timmerhus behöver en del omsorg av den nya ägaren, dvs. Vi har även fulltimmerhus i vårt sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg