onsdag 20 april 2016

Plintar bauhaus

Plintarna är grunden för din altan. Det är viktigt att du gräver ner dem ordentligt och på rätt avstånd så att altanen blir stadig. Gräv ner till frostfritt djup. Se till att de hamnar i våg. Sköna stunder i morgonsolen eller kvällssolen och en härlig lekyta för barnen.


Plint med fasta plintjärn från Plint S:t Eriks lämpar sig för grundläggning av mindre träbyggen som uthus, staket och pergolor. Plint med ställbar stolsko från S:t Eriks används med fördel när man önskar ett visst mått av avvägning i grundkonstruktionen. Visa alla produkter från Block.


Gjutrör för formgjutning av plintar. Vi säljer en mindre och en större plint med båda i lager. Bauhaus PAPPRÖR FÖR GJUTN 1X. Klicka hem en redan idag på stenbolaget.


Både med ingjutna stolpskor och justerbara där stolpskon skruvas i. Ta även del av butiksinformation och öppettider. Normalt sett bygger man en altan på betongplintar. PLINT 7MM FAST STOLPSKO GR.


Det gör man oavsett vilken typ av mark man ska bygga på. Betongplintar kan man gjuta. Bygg enkelt uthus, staket mm.


Benders justerbara plintsystem ger en flexibilitet och underlättar väsentligt monteringen av altanen, trädäcket och liknande. Monterat och klart av våra certifierade partners över hela Sverige. S:t Eriks Mplint är lämplig för att hantera trycklaster vid exempelvis altan och trädäckskonstruktioner. Hej Ska bygga en altan och undrar kort och gott hur många plintar jag behöver för att få till en bra altanlösning. Bensindriven jordborr som hjälper dig att göra hål för t. Borrdimension: L100xØcm.


Välkommen till oss på Jula! Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Med fasta, ingjutna stolpskor eller justerbar stolpsko som skruvas till önskad höjd. Markskruvar tål högt tryck, drag och sidobelastning och det kräver inget grävarbete. Vi har varit väldigt nöjda med detta under alla år.


Vid inspektion har vi varken haft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg