fredag 22 april 2016

Lås på fönster

Försäljning, installation och service av lås -, larm-, tele- och elinstallatörer. Beställ måttanpassade fönster online. Lagerförda fönster levereras på dagar! Hade en säljare hemma här i kväll som ville sälja massa lås och säkerhetsgrejer.


Hade tänkte uppgradera de grejerna ändå, så det var ju. Särskilda krav på fönsters inbrottsspärrar. Kanske bör du ha lås med nyckel till samtliga fönster och galler för alla källarfönster. Hos ASSA hittar du många godkända lås för fönster och altandörr. Oavsett om du ska byta dina fönster eller renovera dina gamla fönster så hittar du 100-tals fönstertips på avdelningen fönster.


Stoppa tjuven genom att sätta lås på dina fönster. ASSA har störst sortiment av elektroniska och mekaniska lås som passar. Låskompaniet en butik på nätet med ett stort utbud av lås och säkerhetsprodukter. Koppelgångjärnen sitter på fönstrets motstående sida och håller naturligtvis också. Det där med lås på insidan av altandörrar har jag aldrig riktigt fattat.


Det är precis som de låsbara fönster som vi har är på kontoret. De sitter där i ur och skur. Elitfönster är svensktillverkade fönster baserade på mer än års gedigna kunskaper. Bekvämt kodlås till ytterdörren.


Fönster du kan lita på i vått och torrt. Läs mer om Yale kodlås här! Jämför priser på ShopAlike! Vi erbjuder måttbeställda fönster. Den bästa lösningen för ditt hus.


Välj det fönster som passar dig. Ditt fönsterbyte ska vara enkelt. Montera godkända fönsterlås på alla fönster som nås från marken (fyra meter från marken).


Vi säljer och monterar fönster och balkong lås. Vi lagerför alla kända fabrikat, Assa-Fix BG-Hoppe. I bygglagsstiftningen ställs krav på att byggnader skall utformas så att man får tillräcklig säkerhet vid. Används för fönster och fönsterdörr. Skånska Byggvaror säljer fönster med hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser.


På vår hemsida hittar du produkter för ett lyckat husprojekt. Välkommen till Låsprodukter! Med våra 1års samlade erfarenhet av låsbranschen hoppas vi kunna ge dig god service och erbjuda lås och.


Tillverkning av energifönster, kompositfönster, uterum och skjutdörrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg