tisdag 5 april 2016

Allmogesockel

Sockel används som övergång mellan golv och vägg. Allmogesockel Stina 0är en sockel med en. Vi är en komplett leverantör av högkvalitativa byggnadsprofiler. Profilerad list för interiör användning.


Golvlister gifter ihop övergången mellan golv och vägg och gör den antingen diskret eller markant. En sockel döljer skarven mellan vägg och golv. Det viktiga valet här är färgen.


Foder används som inramning till fönster och dörrar. Valet av foder och monteringsrikting är helt. Tillverkas av färskkvistig furu. Höjd upp till 1mm kan mot beställning tillverkas av kvistfri fururåvara. Lister och paneler – vår specialitet Vår specialitet är olika sorters allmogelister och paneler.


Du hittar ett urval under foder och lister och skulle du inte. Välkommen in till Sekelskifte och våra gammaldags golvsocklar! Ytbehandlade taklister, golvsocklar och dörr- och fönsterfoder av furu.


Vacker krönlist för exempelvis fönster ute, eller s. Säljes i fasta längder av m. Hitta ditt nya kök hos Kvik. Hos Kvik hittar du kök som erbjuder i det närmaste oändliga möjligheter. Låt oss hjälpa dig komma vidare med din köksdröm. Klassisk golvsockel Särö 1mm i furu. Det kan vara svårt att få socklarna att sluta tätt iinvändiga hörn när väggarna inte är vinkelräta, och dåuppstår det ofta en trist springa mellan dem.


För de något större rummen, passar även i det äldre huset. Närmast golvet valde jag en allmogesockel som jag sågade till och spikade på plats precis som vanligt. Hur har ni som satt golvlister med allmogestil gjort vid dörrar? Kan man sätta släta runt dörrarna eller kommer det se knäppt ut?


Detta objekt säljes på uppdrag av ett företag. Massiva socklar är kronan på verket på ditt Kährsgolv. De är gjorda av massivt ädelträ och finns i varierande utföranden, stilar och färger för att passa.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg