fredag 22 april 2016

Armeringsnät 8150

Ett relativt tunnt armeringsnät som används för att förhindra sprickbildning i gjutna betongplattor. Vi använder cookies och tredjepartscookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina.


Läggs med minst en rutas överlapp. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Vid armering av betongplatta med traditionella nät får man fyra lager armeringsnät i skarvområdet. Nät som normalt används som sprickarmering och kraftupptagande armering i platta på mark. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Vad vinner du på att ta så grovt armeringsnät ? Armering - armeringsnät från BE Groups lager. Avrundat till hel förpackning. Fingerskarv: x 35: 69: 69.


Används vid de flesta betongkonstruktioner, t ex plattor, bjälklag. Maskstorlek 150×1mm och trådtjocklek 8mm. Distansgrupp för armeringsnät till grunder och fundament. Enkelt, användarvänligt och snabbt att lägga ut.


På K-rauta hittar du ett stort utbud av armering för ett hållbart betongprojekt. Vi erbjuder både armeringsjärn och armeringsnät till ett bra pris. Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Jag tror också att det håller men kan det jäklas så gör det nog det. Finns även armeringsnät på lager.


När kantbalksarmeringen är på plats lägger du armeringsnätet ovanpå armeringskorgen. Placera eventuella golvvärmerör enligt tillverkarens anvisanvisningar. Skarva alltid nätet med två rutors överlappning.


Produkterna kommer från ledande producenter. Vi kan leverera produkterna. Med Snabbdimensionera beräknar man spännvidder, dimensioner och armeringsmängder för bjälklag, väggar och pelare.


Ett 20-tal olika stomtyper redovisas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg