torsdag 10 september 2015

Virke säljes

Vi har nu virke säljes från Blocket. Behöver du virke till ditt byggjobb eller renovering? Vi på K-rauta erbjuder paneler, tryckimpregnerat virke , reglar och limträ från popläran varumärken som. Vi på Virkedirekt levererar virke till företag och privatpersoner inom hela Sverige. Hittar Ni inte vad Ni söker?


Tack vare vår sökmotor, hittar du lätt annonser för gamla dörrar, fönster, vedspisar och kaminer, gammalt virke och och stortegel, gamla takpannor och beslag.

Med planhyvlat virke kan du tillverka möbler och inredning. Ur vårt standarsortimentet kan du alltid beställa både planhyvlat och råsågat virke av ädelträ som Teak, Mahogny, Valnöt och Ceder. På kapade brädor tillkommer och kapkostnad. Vill du sälja virke till Sveaskog? Här kan du ta del av aktuella virkespriser.


Du kan också kontakta din lokala virkesköpare. Tryckimpregnerat, virke ,. Inne och utepaneler säljes mot beställning.

Bland våra kunder inom den träbearbetande industrin finns båtbyggare och inredningsföretag, kökstillverkare och listhyvlerier, möbeltillverkare och. Begagnat markna gratis annonsering på LantbruksNet. Billigt virke 45mm reglar Okantad Björk Nedsatta priser på virke Andra har. I vår virkesavdelning har vi ett ständigt varierande sortiment av olika träprodukter.


Diverse virke från altanbygge, allt är tryckimpregnerat, trallvirke, ribbor med olika. Trappa till entré eller altan - reserverad. Virket kapas i längder, dimensioner och kvaliteter som passar sågverkens avsedda produkter och slutkunder, för att minimera spill i förädlingskedjan. Kontakta oss så får du träffa en av våra virkesköpare för att diskutera vad du har för behov och förutsättningar i din skog. Ett parti virke säljes i delar eller i sin helhet.


Läckt grundad och ogrundad. Klädsel Special till tex vindskivor x. Dammfritt kutterspån perfekt till Stallet. Virke för hela bygget Högsta kvalite. Vid bestälning av en pall, kr st Fina golv av. Enstaka stockar har dekorativt virke genom.


OBS det är inga ströplank utan riktigt virke som kommer från en. Allt virke är av möbelkvalitet och torkat. Plankornas vikt ligger normalt mellan och kg.

B-kvalitet, säljes per kilo: Masurbjörk, okantad: mB-kvalitet, säljes per kilo. Hej , jag håller på att leta efter gammalt virke helst gamla golvbrädor. Har googlat och sökt på nätet vart man kan hitta ngn som säljer sånt, men. Prima virke på sidorna men kärnan brukar vara dålig. Däremot tror jag inte att det används som strö.


Det är mycket viktigt att strön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg