tisdag 29 september 2015

Attefallshus i timmer

Attefallshus i flera olika variationer, med och utan sovloft. Beställ ditt drömhus idag. Made in Lapland Garage och Modulhus. Vi bygger attefallshus , fritidshus,.


Köp attefallshus i timmer , kontakta oss Rejält timrat attefallshus som inreds efter eget tycke. Här ses ett exempel med bastu och relax. ATTEFALLSHUS I NORRLÄNDSKT TIMMER.


Förverkliga din dröm om en stuga med våra attefalls byggsatser. Stugorna som är tillverkade av norrländskt timmar är enkla. Att bygga i timmer ger ökat utrymme för egna idéer! Vår tillverkning är inte bunden av färdiga element eller serieproduktion. Timmerteamets verksamhet är i huvudsak inriktad på tillverkning och försäljning av prefabricerade moduler till villor, fritidshus, maskinhallar, garag.


Vi listar nyckelfärdiga attefallshus och byggsatser från Sveriges främsta tillverkare. På Villaportalen hittar du de ledande tillverkarna av timmerhus och timmerstugor som levererar i Sverige. Kolla på bilder, i bildgalleriet.


Här hittar du foton från oss som timmerhustillverkare i Gävleborg. Bilder på timmerhus, timrade fritidshus, timmergarage och attefallshus i timmer. Vill du inte isolera innerväggarna är bredden på karmen och vårt timmer detsamma,. Hus som kommer att kunna byggas i timmer eller med blockväggar,. Prisvärda högkvalitativa byggsatser som är lätta att montera.


Nyckelfärdiga attefallshus , småhus, gästhus, fritidshus på kvm och uppåt. Ett hållbart och klimatsmart bygge med timmer från lokala skogar i mellansverige. Sustainability Summit -14. Reportage om IsoTimber i SVT.


Med långsamväxande timmer , avverkat i Dalarna och Värmlands djupa skogar, bygger och renoverar vi hus, stugor och bodar med omsorg. Fritidshus Storklinten är ett av våra mest populära fritidshus, det har blivit en riktig succé! Stugan har en byggyta på bara 30m² men känns mycket.


Nybyggnation av ekologiska timmerhus. Uteslutande miljövänliga material, diffusionsöppen konstruktion, isolering med träfibrer ger friska ekohus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg