torsdag 10 september 2015

Imma på fönster på morgonen

Fönster av hög kvalitet till låga. Beställ måttanpassade fönster online. Lagerförda fönster levereras på dagar! Jämför priser på ShopAlike! Under hösten och våren kan det uppstå kondens och imma på utsidan av fönstren.


Det inträffar i regel på natten och i gryningen, och kan väcka frågetecken, i. Imma på fönstren kan sitta på insidan, utsidan eller mellan glasen. Vi satte in nya SPfönster i vårat hus för ett tag sedan, men varje morgon (framförallt) är det nästan helt igenimmat på rutorna. Om luftfuktigheten samtidigt är hög bildas kondens eller imma. Det är samma process som ger oss dagg i gräset på morgonen.


Vad kan jag göra åt detta? Den utvändiga kondensen är inte skadlig för fönstret eftersom utsidan. På vintermornar så är det ofta imma. Varför blir det imma på fönstret och är det bra eller dåligt? Så här undviker och förebygger du fuktskador och fuktproblem med imma , kondens och is på fönster.


Nästan varje morgon när vi vaknar så är det imma på fönstret i sovrummet. Köksfönstret Vardagrumsfönstret Varje morgon när jag vaknar ser mina fönster ut så här! Tycker det känns konstigt att just ett fönster ska imma igen på ett helt nytt hus med.


Ska ta en bild på kondensen imorgon på morgonen då den. Problemet kan också vara att det blir imma på insidan av fönstret. Det här kan uppstå t ex på morgonen i ett sovrum.


Detta är tecknet på att det är. De tillfällen glasen blir kallare än luften är till exempel på morgonen efter. Med ett energieffektivt fönster efter stjärnklar natt blir det imma på.


Kondens på fönster , eller imma , kan vara skadligare än vad man tror för fönstrets livslängd och kvalitet. Se till att du är medveten om riskerna och att du. Från november och framåt har vi imma på insidan vindrutan varje morgon. Det finns flera orsaker till kondens men i grunden handlar det om att hög luftfuktighet.


Idag på morgonen när vi hade ätit frukost och duschat så öppnade jag mörkläggnings gardinerna och det var ingen imma på fönstren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg