fredag 18 september 2015

Attefallshus säljes

Attefallshus som monteringsfärdiga byggsatser. Beställ ditt drömhus idag. Sveriges mötesplats för säljare och köpare av attefallshus. Vi har nu 1attefallshus till salu från Blocket.


Isolerat attefallshus kvm loft säljes uppbyggt. Vitlaserad innerpanel på väggar.

Om du vill ha något extra, inte tummar på kvalitet men till rimligt pris. Vinterisolerat med indragen värme, el och fiber Mkt fräscht med vita väggar och vackra. Säljes inkl demontering och inplastning för transport. Transport och återmontering kan tillhandahållas. Kontakta oss för mer fler bilder, ritning och pris.


Nyckelfärdiga attefallshus , småhus, gästhus, fritidshus på kvm och uppåt. Många attefallshus till låga priser. Kolla in Hemnets allra minsta hus just nu.


Ett attefallshus omgjort till lyxig minibostad.

Unikt boende på kvadrat och egen tomt. Vi brinner för arkitektur och unika huslösningar. Stilrent attefallshus med inspiration från båtlivet. Våra attefallshus fungerar perfekt som bland annat, tonårsboende, gäststuga, förråd eller till uthyrning. Vi på Modulhus har som mål att vara en innovativ spjutspets inom byggnation.


Det är helt enkelt en byggnad på upp till kvadratmeter som får sättas upp på den egna tomten. Huset är modernt utformat med ett stort skjutglasparti och är. Göteborg, som tar på sig uppdrag i hela Norden. Vi levererar kundanpassade attefallshus , fritidshus och friggebodar. Gästhus, bastu eller förråd – ett attefallshus på tomten kan fylla många funktioner.


Lantliv har valt ut yteffektiva och snygga attefallshus – och ingen. Köp färdiga attefallshus , fjällstugor och fritidshus till fast pris. Här kan du läsa mer om de olika stegen när ditt attefallshus ska byggas.


Kontorsbod säljes på uppdrag av ett byggföretag. Köksinredning och diskho, ej indraget vatten eller. Bruksarea: 1kvadratmeter. GUIDE Då tiden för att utveckla domänen attefallshus.


Lämna ett bud på PM eller sms till.

Du som har ett en- eller tvåbostadshus får, förutom friggebod på maximalt kvadratmeter, även uppföra attefallshus på maximalt kvadratmeter. Bygg upp till kvm utan bygglov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg