fredag 18 september 2015

Begagnad skidutrustning

Skidutrustning - kända varumärken! Ofta kan man komma över utrustning som knappt har använts på grund av den har växts ur. Begagnad skidutrustning på nätet.


Billiga begagnade slalomskidor, snowboards, pjäxor, kängor, hjälmar, stavar. Vi har bra erbjudande från de bästa märken inom.

Butiken är fullspäckad med både ny och begagnad vinersportutrustning inom hockey och skidåkning m. Om du har frågor angående vad vi kan hjälpa dig me var. Den ledande förmedlaren av ny och begagnad sport och idrottsutrustning. Sveriges största sortiment av begagnad skidutrustning. Barnskidor, barnpjäxor, juniorskidor, vuxenskidor och pjäxor samt snowboard.


Proffs, semi-proffs, samlare och moderävar. Det finns de som av olika anledningar köper eller får nytt varje säsong och som således torde ha en fin hög med. Vi säljer nya och begagade sportartiklar i vår webbshop och i vår butik i Insjön.

Ett litet urval av de begagnade pjäxor som finns i butiken. Dock kan utbudet under säsong variera då vi kontinuerligt byter in utrustning. Sportbytarboden Täby har ett säsongsberoende sortiment med fokus på vintersport.


Bästa butikerna för att köpa utrustning online? Vilken skidutrustning ska med på skidresan? Ska man köpa ny eller begagnad utrustning eller ska man hyra den?


Köpa begagnad skidutrustning. Men inget att hänga läpp för. Att köpa skidutrustning nytt är d. Kunde inte ladda in sökresultat Försök igen. UGB Reseportaler. I vår butik erbjuder Skifix skidor, pjäxor, skidhjälmar, goggles och otaliga sorters små tillbehör.


I vår e-butik kan du både köpa och hyra skidor och tillbehör. Mängder av begagnad och ny utrustning inne i butiken nu #127938;⛷#127935; Var ute i god tid och välj bland flera alternativ när ni uppdaterar era uppsättningar. Här kan du leta efter eller sälja begagnad skidutrustning.


Vår vision är att få alla som inte äger sin egna skidutrustning att förstå smidigheten i att hyra sina skidor hemma. Vi kallar det smart skiduthyrning!

Sporthyra Västerås hittar du på Ängsgärdsgatan på Ängsgärdet mitt i Västerås. Butiken har goda parkeringsmöjligheter och ligger på minuters. Sök produkt, tjänst, företag, person.


För dig som åker skidor ett par veckor om året är det optimalt att hyra utrustning. Här finns även begagnad skidutrustning att köpa. Auktion på internet med Slalomskidor, Salomon Carving, X scream ca 185cm med Salomon 900S bindningar och Scott stavar. Magasinsgatan är en tvärgata till Kungsgatan, och en parallelgata till Västra Hamngatan.


Pjäxor, Salomon Performa 4. Så väljer du rätt skidutrustning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg