tisdag 15 september 2015

Jabo dubbeldörr

Vi har stort utbud parinnerdörrar och parytterdörrar. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Hos oss hittar du snygga dubbeldörrar för flera ändamål. Välkommen in och se vårt utbud här! Beställ online och vi levererar hem från vårt byggvaruhus.


Sajten använder cookies för statistik.

Du har produkt produkter i din kundvagn Totalt : - Gå till kassa. I Tranemo, nära gränsen mellan Västergötland och Smålan finns JABO. Vi har över års erfarenheter av och kunskaper om att förädla och utveckla träprodukter. Inred ditt gröna rum och gör plats för det du alltid har drömt om. Jämför priser och läs recensioner på Dörrar.


Inklusive handtag och lås. Ett förråd med färdiga väggsektioner och oisolerad dubbeldörr. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Förrådet är knuttimrat och levereras med färdigkapade takåsar och en oisolerad dubbeldörr som har måtten 1x 176. Taket av ondulineskivor står emot väder och vind och behöver inget. Vi har nyligen gjort om vår webbplats, vilket innebär att en del länkar inte. Jabo Förråd Boarp m² Jabo är. Passar utmärkt som vedbod eller cykelförråd.


Levereras med enkel- och dubbeldörr vilket gör det enkelt att få in såväl cyklar som större utemöbler. Dubbeldörr till förråd 10gr Rak panel 13x19. Ett lite mindre knuttimrat förråd.


Levereras med färdigkapade takåsar, oisolerad dubbeldörr (1x 1cm), plexiglasfönster (x cm) och mm råspontgolv. Dörren plaverar du enkelt efter eget önskemål på framsidan. Ett knuttimrat förråd med isolerad dubbeldörr. Pardörr som gör det smidigt att lasta in och ut.


OBS: Handtag och Cylinder ingår inte. JABO Lusthus 10mklädd PEFC. Hej har planer på att bygga en liten varmbonad stuga.


Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg