onsdag 2 september 2015

Dörrstängare ts83

Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen! Vi finns där för dig varhelst du behöver innovativa och tillförlitliga tillträdes- och säkerhetslösningar – i hotell, butiker, sportarenor, flygplatser. Låskompaniet en butik på nätet erbjuder Dorma, Assa och Geze dörrstängare till prispressade priser. Dorma TSkan kompletteras med planfäste eller vinkelfäste.


Dörrstängare TS med stängningskraft EN 7enl. Sveriges butik på nätet med ett stort utbud av lås och säkerhetsprodukter. Om TSkombineras med arm AC har den optimerat korrosionskydd som gör den särskilt lämplig för ytterdörrar.


Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din. Vid montage på ytterdörr bör. Flera decenniers erfarenhet ligger till grund för utvecklandet av dörrstängaren DORMA TS 83.


Samma utförande för vänster och högerdörrar. Egenskaper: Hydraulisk dörrstängare med. Produktinformation DORMA TS dörrstängare med saxarm och tänkande öppningsdämpare. Skyddskompaniet är en rikstäckande butik på nätet med stort utbud av personlig skyddsutrustning och Dewalt maskiner.


DORMA TS Komfortdörrstängare Komfortdörrstängare med tänkande öppningsbroms snabbt montage och enklare justering. En dörrstängare för nästan alla. Dormas kraftiga dörrstängare til superpris.


Finns även med tidsfördröjning. Monteras med normalarm, kan monteras både på. Armsystemdörrstängare med kuggstångsteknik. För montage på dörrblad alt.


Frontplåt till dörrstängare TSSilver, nya utförandet. Användningsområde: För innerdörrar, ytterdörrar och branddörrar. Passar till vänster- och högerdörrar. Begagnade i mycket bra skick. Stäng dörren tyst och smidigt med en dörrstängare från K-rauta.


I vårt stora sortiment hittar du dörrstängare av hög kvalitet till ett bra pris. Då är det bara att köpa en ny dörrstängare. ASSA erbjuder allt för att säkra innerdörrar och ytterdörrar.


Från villalås till stora låssystem och passersystem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg