tisdag 22 september 2015

Brandtätningslist

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Tätningslist till fönster och dörr samt borstlist och dammlist. Stort sortiment av profiler, färger och dimensioner i silikon och EPDM. KBS FIRESTRIP är en svällande brandtätningslist brandprovad för montage i karm eller dörrblad.


I händelse av brand kommer listen att expandera många. Allmänt Brandsvällande lister avsedda för montering i dörrar, fönster och brandskyddglas samt för tätning av brandcellsskiljande byggnads- delar. FJ2är ett elastomerskum laminerat med en grafitbaserad svällande massa på båda sidor.


Skummet är utformat för att fungera som en barriär i 1minuter i. Brandtätningslist er Intumex från Silicone Trading i Göteborg AB. KBS FIR-A-FLEX är en fjädrande brandtätningslist för brandtätning mellan byggelement. Egenskaper: Självhäftande brandsvällande band baserat på grafit. Vid 1grader har listen utvidgat sig till gånger sin storlek och tätar effektivt runt dörren. Bilaga Datum Sida Produkt Utfärdad av Rev.


J2014-09-1/KBS FIREFLEX M. AMA - referensverket för upprättande av beskrivningar och utförande av arbeten inom Anläggning, Hus, VVS Kyl och EL samt administrativa föreskrifter i AMA AF. Alla priser i shopen är exkl. Expanderande brandtätningslist runt dörrbladet.


Dubbla aluminiumplåtar i dörrbladet. HDF (High Density Fiberboard) på in- och utsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg