tisdag 1 september 2015

Byggnadsvård småland

Byggföretag och rådgivning gällande traditionella byggtekniker och byggmaterial. Vanligt förekommande är att erbjuda en. Nätverket för specialiserade byggnadsvårdsföretag i Småland och på Öland. Hos oss hittar du fackfolk som känner till.


Vi säljer beprövade, traditionella och miljövänliga material till såväl nybyggnation som underhåll.

För ett hållbart byggande och boende. I vårt sortiment hittar ni hantverksmässigt tillverkade produkter för byggnadsvård , renovering och inredning för hemmets alla rum. Kulturparken Småland är en organisation med flera kulturella mötesplatser. Smålands museum, Sveriges glasmuseum, Utvandrarnas Hus, Kronobergs slottsruin. Vi har ett stort sortiment och håller bästa priserna.


Byggnadsvård och inredning för den som söker information och produkter till rätt pris. Vår föhoppning är att kunskapen om och intresset för kulturhistoria och byggnadsvård , traditionella tekniker, material skall öka. Din guide till antikhandlare, antikaffärer, auktionsfirmor, antikvariat och loppisar.

Hitta spännande föremål som är till salu. Antikhandlarna är sajten för. Vi tipsar även om sevärdheter utmed resvägen och. Vårt lager med begagnat på Öland innehåller fönster, dörrar, kaminer och annat - sommartid är det öppet när butiken är det. Vi utför byggnadsvård enligt den gamla skolan.


Kontakta oss för mer information. Det kommer finnas möjlighet. Se det vackra reportaget om ödegården i Småland som blev ett älskat hem! Välkommen till Svensk Bygg-Tradition Småland AB.


Vi arbetar med byggnadsvård , timmerlagningar, rådgivning, offerter, rituppdrag för renovering och restaurering av äldre hus. Clarie Stigsdotter har rest från Småland. Men på det stora hela är det bara en promille som anammat.


Härom veckan tog jag en stilla promenad i bygden utanför Eksjö. Precis på gränsen mellan Småland och Östergötland ligger sjöarna Västra och Östra Lägern. Det var där intresset för byggnadsvård väcktes.


Nordens största tidning om byggnadsvård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg