onsdag 6 maj 2015

Vitmålad panel

Billig innerpanel på nätet. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Med vitmålad panel eller inomhuspanel i ett annat utförande kan du på. Köp din nya panel på K-rauta. Vi erbjuder ett stort utbud av olika paneler från populära Moelven – allt från klassisk pärlspont till tålig ytterpanel.


Den här panelen är vitmålad med en skön och slät yta. Den är allsidig och det breda. Med en interiörpanel i massivt trä från Moelven kan du skapa värme och trivsel i dina rum.


X1PÄRLSPONT 6M VITMÅLAD. Innerpaneler Ytterpaneler från Listspecialisten. Hittar ni inte den panel ni önskar i vårt sortiment, finns alltid möjligheten att nytillverka din panel efter.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Den traditionella panelen med slät yta för vägg och tak. Ett bra val när rummet ska ha ett klassiskt utttryck.


För att minimera miljöpåverkan är ytbehandlingen vattenbaserad. Inred hemmet med prisvärda väggpaneler. Våra MDF-skivor är av hög kvalitet och levereras direkt till dörren. Panel finsågad yta, vitmålad.


Välj mellan vitvax och vitmålad panel. Samtliga innerpaneler finns också obehandlade. I dessa fall täckmålar, laserar, oljar eller betsar du efter eget behag. En ytterpanelbräda är uppbyggd i olika lager och består av luftspalt, vindpapp och panel. När det kommer till att välja panel finns det.


Attityd Rough har en finsågad yta som ger ett tufft och modernt intryck. Bilden visar panelen Finsågad vit. Produkter på bilden: Bilderna visar panelen Finsågad vit och golvet Ek Modern natur.


Skön slät panel som ger rummet en modern stil. I köket, baksidan av köksön samt hallen har vi valt att täcka hela ytterväggen med stående vitmålad pärlspont. I taket har vi satt vitmålad råspont med. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser.


Liggande panel har av tradition använts av främst två skäl - den motstår väder och vind bra och den är enkel att applicera på ett vertikalt regelverk. Vitmålad , kvistfri panel 12×1mm. Skeppspanel Saltgrå 13×120. SILJAN paneler finns i en rad utföranden, färdigbehandlade i vittonade eller täckmålade vita.


Under Ytbehandling kan du läsa mer om våra olika behandlingar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg